...
Napisał(a)
Wiec jest dobrze :) a co do suplementacji co moglbym brac podczas redukcji nie biorac pod uwage spalaczy bo mysle ze na moim poziomie otylosci jeszcze jest zbedny
...
Napisał(a)
Pytanie odnosnie podudzi lub udek z kurczaka. Jak mam to liczyc? Gotowane/pieczone mieso wazyc czy sciagac mieso surowe z kosci i wazyc?
...
Napisał(a)
Ważysz surowe, po upieczeniu ważysz kości, które zostały, potem juz się nauczysz szacować. Chyba, że będziesz trybował mięso, to zwaz to co odkroiłes od kosci - surowe. Zawsze ważymy surowe - mniejsze ryzyko błędu.
Reaktywacja czy falstart? http://www.sfd.pl/[BLOG]deja_vu-t1099661-s119.html#post-18195840
"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.
...
Napisał(a)
Całe udko z kośćmi i skórą wpisałabym do dziennika jako produkt własny i przyjęła podobnie, jak na "ile waży" : 158kcal, 16,8 B 10,2 T 0,0 W .
Co prawda jest taka pozycja (udko z kurczaka) w dzienniku żywieniowym potreningu, ale wydaje mi się, że to makro ma za dużo białka, a za mało tłuszczu.
Udko wykrojone bez skóry i kości 125 kcal, 17,8 B, 6,0 T 0,0 W.
Podudzia (ze skórą i bez) i ćwiartki z kurczaka też znajdziesz na "ile waży".
Pozdrawiam.
Zmieniony przez - M-ka w dniu 2016-10-10 21:35:38
Co prawda jest taka pozycja (udko z kurczaka) w dzienniku żywieniowym potreningu, ale wydaje mi się, że to makro ma za dużo białka, a za mało tłuszczu.
Udko wykrojone bez skóry i kości 125 kcal, 17,8 B, 6,0 T 0,0 W.
Podudzia (ze skórą i bez) i ćwiartki z kurczaka też znajdziesz na "ile waży".
Pozdrawiam.
Zmieniony przez - M-ka w dniu 2016-10-10 21:35:38
...
Napisał(a)
Rób jak Ci pasuje, wybierając któryś z tych wariantów. Jeżeli chodzi o wartości odżywcze, to bez skóry, chudszy element może tyle mieć. Jak wiemy, nie wszystkie mają tyle samo,
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły