SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dieta redukcyjna do oceny 92 KG

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1270

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 26 Wiek 25 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 424
Wiec jest dobrze :) a co do suplementacji co moglbym brac podczas redukcji nie biorac pod uwage spalaczy bo mysle ze na moim poziomie otylosci jeszcze jest zbedny
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 26 Wiek 25 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 424
Pytanie odnosnie podudzi lub udek z kurczaka. Jak mam to liczyc? Gotowane/pieczone mieso wazyc czy sciagac mieso surowe z kosci i wazyc?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3439 Napisanych postów 8469 Wiek 44 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 407864
Ważysz surowe, po upieczeniu ważysz kości, które zostały, potem juz się nauczysz szacować. Chyba, że będziesz trybował mięso, to zwaz to co odkroiłes od kosci - surowe. Zawsze ważymy surowe - mniejsze ryzyko błędu.

Reaktywacja czy falstart? http://www.sfd.pl/[BLOG]deja_vu-t1099661-s119.html#post-18195840

"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 834 Napisanych postów 3136 Wiek 44 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 59435
Całe udko z kośćmi i skórą wpisałabym do dziennika jako produkt własny i przyjęła podobnie, jak na "ile waży" : 158kcal, 16,8 B 10,2 T 0,0 W .
Co prawda jest taka pozycja (udko z kurczaka) w dzienniku żywieniowym potreningu, ale wydaje mi się, że to makro ma za dużo białka, a za mało tłuszczu.
Udko wykrojone bez skóry i kości 125 kcal, 17,8 B, 6,0 T 0,0 W.

Podudzia (ze skórą i bez) i ćwiartki z kurczaka też znajdziesz na "ile waży".

Pozdrawiam.


Zmieniony przez - M-ka w dniu 2016-10-10 21:35:38
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3982 Napisanych postów 64154 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 684642
Rób jak Ci pasuje, wybierając któryś z tych wariantów. Jeżeli chodzi o wartości odżywcze, to bez skóry, chudszy element może tyle mieć. Jak wiemy, nie wszystkie mają tyle samo,

Moderator działu Odżywianie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

dieta do oceny (masa) i pytania

Następny temat

Redukcja - aeroby i interwały

Whey vit