Szacuny
45
Napisanych postów
544
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
6789
Zamiast polędwicy dałem schabik wędzony - 96 % mięsa - wyrób regionalny. Czy jest OK ? A czy mleko do kawy może być kozie? Kokosowe jest trudno dostępne. Cukier brązowy zamieniłem na ksylitol.
Blue Hope mam jeszcze takie pytanie - kupiłem masło klarowane z biedronki. Ale jego nie da się smarować, jest dziwne i kruche. Na pudłku pisze, że to do pieczenia. Hm? Jak nim smarować kanapki?
Szacuny
3185
Napisanych postów
15808
Wiek
36 lat
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
146709
Schab pewnie,ze ok chude ryby mięsa wymieniaj z tymi tłustymi i jajkami. Madlo klarowane do smażenia owszem. Smarować możesz jak się nieco rozpuści wtedy jest delikatniejsze. Mi osobiście pasuje taka forma. A mleko kozie jasne wliczasz w bilans i jest ok. Kokosowe w Auchanie Tesco cerfurze aldim lildu jest :)
Szacuny
45
Napisanych postów
544
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
6789
Czy te 20 g białka więcej niż w zapotrzebowaniu to nie za dużo?
No i czy ten stek będzie dobry na redukcję ?
ps. Ps zastosuję tez sosik:
jogurt naturalny + łyżka miodu + łyżka oregano
Całkiem fajny do ryżu czy kaszy - może byc ?
Zmieniony przez - ernie1234 w dniu 2016-02-17 10:31:22
Szacuny
3185
Napisanych postów
15808
Wiek
36 lat
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
146709
Jasne, że na redu można tłuste mięcha :) wskazane do wyrównania omega 6, ten sos okej :) A co z węglami niedobite, czy źle ustawione? Na kolacje nie masz białka i tłuszczy, te owoce to tak średnio.
Szacuny
45
Napisanych postów
544
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
6789
Blue Hope mam jeszcze jedno pytanko, czy klarowane masło jest lepsze niż Osełka? Jadę już na tym klarowanym, ale jakoś nie jestem przekonany - jeśli chodzi o smarowanie. Oczywiście jak trzeba to zostanę przy nim.