PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
SprawdźW kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
twarogi dawaj raczej półtłuste
wszystkie produkty przed obróbką
nie masz prawie żadnych tłuszczy, zwiększ ich podaż
skłaniałbym raczej do masowania niż redukcji
urozmaicaj źródła mięsa warzyw
500 ml mleka z rana to średni pomysł
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Tłuszcz możesz dać 1g/kgmasy ciała względem Węglowodanów. Zmniejsz węglowodany na rzecz tłuszczy.
Zapraszam do dziennika :)
http://www.sfd.pl/[Blog]Hepcio_/_Redukcja,_Przygotowanie_do_VLCD-t1094898.html
-Różnorodne orzechy
-Migdały
-Wiórki kokosowe
-Olej kokosowy
-Tłuste ryby
-Tłuste mięsa (karkówka) (schab wieprzowy) (Szynka wieprzowa) to takie przykłady.
-Dobrej jakości masło orzechowe
-Czekolada gorzką minimum 80%
Zmieniony przez - Hepcio w dniu 2015-12-07 21:30:31
Zapraszam do dziennika :)
http://www.sfd.pl/[Blog]Hepcio_/_Redukcja,_Przygotowanie_do_VLCD-t1094898.html