SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

SPRZĘTY KUCHENNE - POLECAM , NIE POLECAM

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 144352

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 168 Napisanych postów 4456 Wiek 39 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 65753
Ja mam dwupiętrowy garnek fiorina i jestem zadowolony.

Biniu jak się sprawdza actifry z lidla?

"Kazdy jest swirem - kwestia tylko na ile."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
doskoanle - musze tylko dopracowac recepture

jedna uwaga nei mozna przesadzic z iloscia ziemniakow na raz do miski ... robi sie i robi ...

duzo dluzej niz podaje instrukcja - najlepiej tak ~polowe pojemnika :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 168 Napisanych postów 4456 Wiek 39 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 65753
Ile wtedy wchodzi? Mój actifry ma limit 1kg ziemniaków i wtedy robią się ponad 40 min ale znalazłem patent. Grzeje je 30 min, wyłączam a potem za godzinę czy dwie jak mam mieć posiłek to włączam i w dwadzieścia minut są. Przydaje się to jak np ma się mało czasu po siłowni to można je tak wcześniej przygotować. Tylko ważne żeby po tych 30 minutach otworzyć pokrywę bo inaczej się zaparzą.

"Kazdy jest swirem - kwestia tylko na ile."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 2416 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 42913
Wiem, że to co powiem to może mało odkrywcze, ale najlepiej przed wrzuceniem pokrojonych ziemniaków polać nimi oliwą/olejem, ręką wymieszać, żeby wszystkie "nasiąkły" i dopiero wrzucić. U mnie robię przeważnie 32-35 minut i wychodzą dobre, chociaż staram się nigdy nie pakować 1 kg (800 g jest optymalnie)

Blog IF/Rekompozycja [pods. 22] - Zapraszam ! http://www.sfd.pl/[BLOG]Lucky555/IF__Rekompozycja-t989337.html

Jeśli chcesz przegrać trochę $$ to zapraszam:)
http://www.sfd.pl/Gruby_hajs_z_Lucky555-t1058841.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 45 Napisanych postów 208 Wiek 33 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 4091
Dzięki za odpowiedzi. A generalnie co przemawia za tym, żeby wybrac parowar zamiast garnka i odwrotnie - garnek zamiast parowaru?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
__Logan__
Ile wtedy wchodzi?


nie wiem nie waze

__Logan__

Mój actifry ma limit 1kg ziemniaków i wtedy robią się ponad 40 min ale znalazłem patent. Grzeje je 30 min, wyłączam a potem za godzinę czy dwie jak mam mieć posiłek to włączam i w dwadzieścia minut są. Przydaje się to jak np ma się mało czasu po siłowni to można je tak wcześniej przygotować. Tylko ważne żeby po tych 30 minutach otworzyć pokrywę bo inaczej się zaparzą.


hmmm dzieki
do potestowania
ale musze sie upaly skonczyc ...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
Lucky555
Wiem, że to co powiem to może mało odkrywcze, ale najlepiej przed wrzuceniem pokrojonych ziemniaków polać nimi oliwą/olejem, ręką wymieszać, żeby wszystkie "nasiąkły" i dopiero wrzucić. U mnie robię przeważnie 32-35 minut i wychodzą dobre, chociaż staram się nigdy nie pakować 1 kg (800 g jest optymalnie)


na razie testowalem zupelnie bez niczego zero tluszczu
ppozniej przyszly upaly ...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 155 Napisanych postów 18766 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 78763
Lidl miał "swojego Actifry'a?! Jakieś fotki i koszt mozna?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 168 Napisanych postów 4456 Wiek 39 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 65753
Biniu ale ile kg da się maksymalnie wrzucić?

"Kazdy jest swirem - kwestia tylko na ile."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 2416 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 42913
I jakie wychodzą bez tłuszczu? W moim przypadku w smaku slabizna i te 10g oliwy /oleju musze dać

Blog IF/Rekompozycja [pods. 22] - Zapraszam ! http://www.sfd.pl/[BLOG]Lucky555/IF__Rekompozycja-t989337.html

Jeśli chcesz przegrać trochę $$ to zapraszam:)
http://www.sfd.pl/Gruby_hajs_z_Lucky555-t1058841.html 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

japońskie jajka wędzone

Następny temat

Alternatywa zamiast owoców

WHEY premium