SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

SPRZĘTY KUCHENNE - POLECAM , NIE POLECAM

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 91695

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 278 Napisanych postów 3270 Wiek 6 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 126550
Gotuje się jak w normalnym garze tyle, że są tam program gotowe do niektórych rzeczy (ale tak na prawdę to one się różnią głównie czasem i mocą grzania ewentualnie. Można też smażyć. Mnie się zdarza wrzucać wszystko razem ale to kwestia tego jak długo się poszczególne składniki gotują bo np ryż brązowy na pewno dłużej potrzebuje niż np brokuł. W moim jest też wkładka do gotowania na parze więc można sobie dać coś na pięterko. Nie ma problemu żeby to otwierać w trakcie gotowania i coś dorzucić czy wyjąć. W necie sporo przepisów jest więc może coś podpatrzysz. Najprościej chyba sobie kilka dań obczaić i potem to już z górki.
I owsiankę się w tym fajnie robi
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

japońskie jajka wędzone

Następny temat

Alternatywa zamiast owoców