...
Napisał(a)
Dzisiaj poszedł Lemon do spróbowania :) , Bardzo dobry na 500ml wody w sam raz , nie jest za słodki a Bidon jak Bidon ważne by był szczelny i jest ;) , Kolorystycznie zmieniłbym na kolor czarny z czerwonym logiem activlab ;)
...
Napisał(a)
W czarnym na sloneczku zaraz bedziesz mial napoj gotowany
W bialym tak szybko sie nie nagrzewa

W bialym tak szybko sie nie nagrzewa

"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
...
Napisał(a)
Nareszcie spróbowałem dziś cytrynke. Dobry smak. 9/10. Kwaskowaty, trochę może chemiczny jak dla mnie. Z czystym sumieniem mogę polecić wszystkie smaki ISO ACTIVE!
...
Napisał(a)
Świetna rzecz. Smak cytrynowy i grejpfrutowy bdb. Wychodzi ekonomicznie.
...
Napisał(a)
spróbowałabym 

AKTUALNY DZIENNIK ACTIVLAB :
http://www.sfd.pl/[DT]_Aniitka155_od_Ladies_do_ActivLab-t1040073.html
...
"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie"
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzieki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
wszyscy chwalą a ja skrytykuje nie pamiętam które smaki ale chyba cytryna i pomarańcza mają w składzie barwnik Żółcień chinolinowa który jest niezbyt zdrowy cytat z wikipedii,,Zagrożenia
Może działać jako czynnik wyzwalający histaminę[2]. Może powodować: astmę, pokrzywkę, wysypkę, zaczerwienienie (stan zapalny) skóry, nadpobudliwość, anafilaksję. Powinny jej unikać osoby uczulone na aspirynę.
Zgodnie z normami Międzynarodowej Agencji Badania Raka żółcień chinolinowa nie jest klasyfikowana jako czynnik rakotwórczy[3].
Regulacje prawne
Jest zakazana w niektórych krajach (np. w USA i Japonii). W Australii po czasowym wycofaniu jej z obrotu, została ponownie zatwierdzona i obecnie znajduje się w wielu produktach spożywczych.
W Wielkiej Brytanii wycofano żółcień chinolinową z żywności w 2009 roku po stwierdzeniu występowania nadpobudliwości u dzieci spożywających napoje zawierających mieszaninę sześciu barwników, wśród których znajdowała się żółcień chinolinowa[4]. "
Może działać jako czynnik wyzwalający histaminę[2]. Może powodować: astmę, pokrzywkę, wysypkę, zaczerwienienie (stan zapalny) skóry, nadpobudliwość, anafilaksję. Powinny jej unikać osoby uczulone na aspirynę.
Zgodnie z normami Międzynarodowej Agencji Badania Raka żółcień chinolinowa nie jest klasyfikowana jako czynnik rakotwórczy[3].
Regulacje prawne
Jest zakazana w niektórych krajach (np. w USA i Japonii). W Australii po czasowym wycofaniu jej z obrotu, została ponownie zatwierdzona i obecnie znajduje się w wielu produktach spożywczych.
W Wielkiej Brytanii wycofano żółcień chinolinową z żywności w 2009 roku po stwierdzeniu występowania nadpobudliwości u dzieci spożywających napoje zawierających mieszaninę sześciu barwników, wśród których znajdowała się żółcień chinolinowa[4]. "
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!