Wzrost: 178cm
Typ budowy: Endo
BF: 25-30%
Wiek: 27
TDEE : 2836kcal
Cel : Redukcja
Pomiarówka
Pas: 100
Klatka: 95
biceps: 35,5
Udo: 65
Biodro: 104
Przedramie: 31
Łydka: 39,5
Suple:
aktualnie białko, kawa zapewne do lutego
Plan działania:
Pon,Śr,Pt:
FBW
Przysiad 3x15
RDL 3x15
WL 3x15
Wiosło sztanga 3x15
MP 3x15
Wyciąg (póki co) 3x15
+łydki/brzuch zamiennie co trening
+20min aero
Wt,Czw,Sob
60min aero ~9km/h
Dieta:
BMR = (9.99 X 88) + (6.25 X 178) - (4.92 X 27) + 5
BMR = 879 + 1112,5 - 138
BMR = 1853,5
TEA
pon,śr,pt
siłowy 3x tyg
A: 8kcal x 60 = 480kcal
B: EPOC - 6/100 x 2600 = 156kcal
C: 20min aero = 100kcal (z EPOC)
A+B+C= 736kcal
wt,czw,sob
bieganie 60min 9km/h = ~600kcal
3x (600kcal + 736) /7 = 572,5kcal na dzień
NEAT - 250kcal
TDEE = 1853 + 572,5 + 250 + 6%TDEE
TDEE = 2836
Cel redukcja, na początek 2620kcal. Miał być IF ale po dwudniowym teście wybitnie mi nie przypadł do mojego planu dnia, możliwe że zostawię go na koniec redukcji. Jadłospis bez uwzględnienia warzyw, czasem będę go urozmaicał ale przeważnie będzie miał taki wygląd.
Pozdro
"...moim najlepszym rozwiązaniem na zakwasy na początku treningów było leczo z papryki i pomidorów z makaronem. Proteiny i witaminy z papryki i pomidorów oraz białko zawarte w makaronie skutecznie zmniejszy natężenie bólu już po dwóch tależach.."
http://www.sfd.pl/[BLOG]_gładkizab__dziennik-t1057470.html