1. Owsiane 100g
Białka jaj 250g
Żółtka jaj 100g
B-43 T-30 WW-64 KCAL-750
2.Kurczak/Indyk/Dorsz/Halibut 200g
Ryż brązowy/basmanti/kus-kus/kasza 50g
Jabłko/ananas/brzoskwinia 200g
Oliwa z oliwek/olej z pestek winogron 20g
B-43 T-20 WW-54 KCAL-600
3. Losoś/wieprzowina/wołowina 200g
Ryż brązowy/basmanti/kus-kus/kasza 50g
Jabłko/ananas/brzoskwinia 200g
B-40 T-20 WW-54 KCAL-600
4. Przed treningiem
Kurczak/Indyk/Dorsz/Halibut 200g
Ryż brązowy/basmanti/kus-kus/kasza 50g
Jabłko/ananas/brzoskwinia 200g
B-43 T-0 WW-54 KCAL-450
5. Po treningu
Banan 300g (Później biały ryż)
WPC 50g
B-40 T-0 WW-65 KCAL-500
6.Kurczak/Indyk/Dorsz/Halibut 200g
Ryż brązowy/basmanti/kus-kus/kasza 50g
Jabłko/ananas/brzoskwinia 200g
B-43 T-0 WW-54 KCAL-450
Łącznie B-285 T-102 WW-350 KCAL-3500
Do każdego posiłku co najmniej 200g warzyw
O MNIE
WAGA CIAŁA: 142,1
OBWÓD PRZEDRAMIENIA: 35,5
OBWÓD BICEPSU: 39
OBWÓD ŁYDKI: 47,5
OBWÓD UDA (nad kolanem): 53
OBWÓD UDA 2 (środek): 66
OBWÓD UDA 3 (pachwina): 79
OBWÓD BIODER: 124,5
OBWÓD WOKÓŁ PEMPKA: 140,5
OBWÓD NAJSZERSZEGO MIEJSCA PONIŻEJ PEMPKA: 143
OBWÓD NAJSZERSZEGO MIEJSCA POWYŻEJ PEMPKA: 136,5
OBWÓD KLATKI PIERSIOWEJ: 142,5
OBWÓD BARKÓW: 141
GRUBOŚĆ FAŁDY NA TRICEPSIE: 18
GRUBOŚĆ FAŁDY NA BICEPSIE: 22
GRUBOŚĆ FAŁDY NA ŁOPATCE: 25
GRUBOŚĆ FAŁDY NAD BIODREM: 69
GRUBOŚĆ FAŁDY BRZUSZNEJ: 83
GRUBOŚĆ FAŁDY NA UDZIE: 23
GRUBOŚĆ FAŁDY NA ŁYDCE: 9
SUMA GRUBOŚCI FAŁD: 249
Mam tylko wątpliwości czy nie za duża kaloryczność na początek ale przewidziałem redukcje na 12 tygodni więc musze mieć z czego schodzić. Na początek ww proste później złożone i tłuszcze oczywiście będe obserwował co się dzieje. Trening 4 x tyg FBW. Do tego aeroby i później interwały po treningu i bede wprowadzał inne treningi HIIT,TABATA,kompleksy sztangowe) w miare upływu czasu i zależnie od postępów.