SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[SPAM] Dla mamusi i dla taty, Kurek stawia izolaty

temat działu:

Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 116715

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3674 Napisanych postów 31005 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 294223
smażone lepsze, intensywne i krótkie :) z pieczeniem może Ci wyjść guma, też zależy od jakości mięsa
ja już po treningach dziś :)

a idź ty.... :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 605 Napisanych postów 36399 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 297123
Na teflonie smaż tylko połóż coś na nie, np. deche i na to słoik z ogórkami czy coś takiego Bo inaczej Ci się skurczy i nie będzie ładnego kotleta

Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html

I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 5058 Wiek 110 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 17444
Ozzy, że co hurwa? teraz nie wiem czy Ci wierzyć, czy nie xDDD

Tutaj kiedyś pojawi się nowy dziennik treningowy...

już jest! http://www.sfd.pl/[BLOG]_kurekski_redukcja_carb_nite_-t1066973.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 5058 Wiek 110 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 17444
pierwszy raz będę coś smażył innego niż kurczaka

Tutaj kiedyś pojawi się nowy dziennik treningowy...

już jest! http://www.sfd.pl/[BLOG]_kurekski_redukcja_carb_nite_-t1066973.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3674 Napisanych postów 31005 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 294223
mielone jeszcze możesz ogarnąć, jedyne trudność w smażeniu wołowiny to żeby nie wyszła guma, ani kamień, a to czasami jest kilka minut tylko różnicy.
Zależnie od grubość kotleta lepiej zrobić większy a płaski
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 605 Napisanych postów 36399 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 297123
Nie no, akurat teraz serio mówię. Mięso wołowe ma to do siebie że się kurczy i smażąc np. kotlety trzeba je czymś przycisnąć, uwierz mi. Ja zawsze stawiałem garnek a do garnka coś ciężkiego, np. słoik z ogórami.

Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html

I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 605 Napisanych postów 36399 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 297123
Od 2:00



?t=2m5s

Zmieniony przez - OzzyMG w dniu 2014-08-03 15:28:47

Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html

I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3674 Napisanych postów 31005 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 294223
no jak się wali dużo mięcha to można też tak zrobić jak Ozzy :) na pewno lepsza pewność upieczenie mięsa w środku
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 5058 Wiek 110 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 17444
lol, to takie skomplikowane. w takim razie pierwszy i ostatni raz będę w życiu to robił, wolę kurczaka w takim razie

Tutaj kiedyś pojawi się nowy dziennik treningowy...

już jest! http://www.sfd.pl/[BLOG]_kurekski_redukcja_carb_nite_-t1066973.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 1685 Wiek 26 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 7890
U mnie właśnie siostra będzie coś takiego robić, kupiła nawet bułki do hamburgerów, ale trzeba się zadowolić jakimiś z ziarnami

Masz lat pra­wie 40, wyg­la­dasz na niecałe 30, myślisz, że masz nies­pełna 20, a zacho­wujesz się jak­byś miał 10.

Dziennik treningowy:
http://www.sfd.pl/[DT]_wisnia1892-t1015456.html 

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Co po FBW?

Następny temat

Dieta ektomorfika ;)

forma lato