SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Białkowy baton lepszy od SNICKERSA. BEZ PIECZENIA!

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 163533

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 5 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1358
Trzeba dodawać wodę stopniowo bo jak za dużo jej jest to faktycznie wychodzą "rzadkie"
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Wiek 35 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 199
Czy mozna zamiast wody dodać mleko z migdałów? Próbował ktoś?

Zmieniony przez - szamanka88 w dniu 2014-03-10 20:09:23
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 363 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 9336
Jak długo w pojemniku hermetyczne mogą leżeć te batony w lodówce?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1883 Wiek 49 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 21543
Zamiast wpc mutant mass by sie sprawdzil?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 681 Wiek 40 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 10283
sprawdzi sie tylko zmieni sie rozklad b/ww/t i juz raczej malo bialkowe beda te batony :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 256 Napisanych postów 1820 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 25900
Te 180 g wpc to dobra ilosc? Bo czuje jakbym gryzl zastygniety napój bialkowy jeszcze na dodatek dalem bananowy i aż mnie dźwiga po każdym gryzie. Chyba ze to wpc takie niedobre bo ledwo otwarlem

Forever Young

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 34 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 3556
Lekko zmodyfikowałem przepis tzn więcej płatków i świetnie nadaje sie jako posiłek w terenie.

Co do składników to teraz w lidlu jest syrop klonowy i masło orzechowe w promocji.
Syrop 17,99,
Maslo 454g 8,88zł
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 2 Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 32
Siema, zrobiłem wczoraj, tylko dałem miodu zamiast syropu klonowego.
Przesadziłem oczywiście z ilością wody i wyszły dość luźne i kleiste.

Mała rada dla tych, którym się te batony lepią do palców - obtoczcie gotowe batony w białku, tak jak się robi panierkę z mąki :)





Zmieniony przez - RafalKolakowski w dniu 2016-06-13 16:09:09
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 72 Wiek 33 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1032
Ile taki baton moze siedziec w lodowce?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 2 Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 32
Myślę że 5-6 dni spokojnie. Jak dłużej, to pozostaje zamrażalnik.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Bigos pakera

Następny temat

Najlepsza Kanapka na świecie Caprese Video

WHEY premium