Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
4
Jeśli mam oceniać... to porównam do innego popularnego produktu czyli K** wpc 80. Co do rozpuszczalności jest ok, mieszam w szejkerze nie ma żadnych grudek czyli jak w białku K**, po wymieszaniu natomiast gromadzi się odrobinę więcej piany niż w K**. Smak ? Jak dla mnie super, mam tiramisu i oceniam go 10/10 nie jest za słodki a więc nie mdli np, jak po truskawkowym K**.
Szacuny
2
Napisanych postów
120
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
7575
a ja polecam smak naturalny wraz białeczkiem jajecznym ovovita z odrobiną kakao wyśmienity budulec i żeby nie było żadnych niespodzianek gastrologicznych nie ma polecam!!!
Zmieniony przez - pampa999 w dniu 2014-04-16 12:19:27
Szacuny
0
Napisanych postów
40
Wiek
39 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1121
Kupiłem smak czeko za radą sprzedawcy, który twierdził, że to białko schodzi z tej samej linii produkcyjnej co trec whey 100 :) Powiem tylko tyle, że koło treca to nie leżało. Nie ten smak, nie ta rozpuszcalność, nie ta konsystencja. Jednak jak za taką kasę to białko ok, smak nie przypomina czekolady wg mnie, ale jest przyjemny. Rozpuszcza się średnio, trzeba się na namachać. W porównaniu z budżetowym białkiem forum na k wypada wg mnie gorzej.
Szacuny
15
Napisanych postów
2242
Wiek
32 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
42187
nie wydaje mi się żeby trec miał ten sam surowiec co ostrovit , przecież ostrovit to (milkiland) nie wydaje mi się żeby trec się zaopatrywał w ten surowiec.