Witam ma ktos jakies porownanie tych 3 bialek? cena praktycznie ta sama. Jak z jakoscia? Zazwyczaj kupywalem optimum whey gold standard oraz scitec whey protein, chce sprobowac po prostu tanszych bialek, bo moze przeplacam za marke?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- SFD WPC Protein Econo v3 czy Ostrovit WPC 80?
- SFD - SFD WPC Protein ECONO v2 vs UNS WPC Econo
- SFD WPC Protein ECONO v2 vs SFD Wpc protein plus
- SFD Wpc protein plus v2 VS KFD 100% WPC 80
- SFD - SFD WPC Protein ECONO v2 vs SFD - SFD Wpc protein plus.
- VitaFit/SFD SFD Wpc protein plus vs. VitaFit/SFD WPC Protein ECONO 80
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
SFD WPC i Ostrovit WPC - oba białka okej
mi osobiśćie duzo bardziej podchodzi białko od SFD
którego byś nie wział z tych dwóch bedzie dobrze

mi osobiśćie duzo bardziej podchodzi białko od SFD
którego byś nie wział z tych dwóch bedzie dobrze
1
ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html
"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."
...
Napisał(a)
Czy ktorys z tych produktów spelnia kryteria produktu bezglutenowego?
...
Napisał(a)
BucccekCzy ktorys z tych produktów spelnia kryteria produktu bezglutenowego?
Wystarczy przeczytać
https://sklep.sfd.pl/SFD_Wpc_protein_plus-opis3653.html
"Skład:
koncentrat białek serwatki, substancja słodząca sukraloza, aromat naturalny - maltodekstryna E414, kwas jabłkowy dla smaków: wiśnia, truskawka, jagoda, malina, brzoskwinia, truskawka-banan, czerwień koszenilowa E124 dla smaków( może mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci): wiśnia, truskawka, jagoda, malina, truskawka-banan, żółcień chinolinowa E104 dla smaków: wanilia, banan, adwokat. Produkt może zawierać śladowe ilości lecytyny rzepakowej , orzechów oraz innych białek pochodzenia zwierzęcego. Produkt nie zawiera glutenu! "
1
ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html
"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."
...
Napisał(a)
nie interesija mnie deklaracje tylko certyfikaty produktów bezglutenowych...
...
Napisał(a)
kazdy moze napisac, ze nie ma glutenu podczas gdy ma uznawane za bezglutenowe (choc to jest pozorne):
modyfikowana skrobie pseudobezglutenowa,
modyfikowane bialo pszeniczne pseudobezglutenowe,
sa na rynku nawet koncentraty maki do wypieków posiadajace certyfikaty bezglutenowe podczas gdy gluten w nich jak byl tak jest - conajwyzej w stezeniu ok. 100x nizszym nia w produkcie takim samym tylko nieprzetworzonym...
dla osoby z celiakia jest bez znaczenia czy w produkcie jest (pierwotnie) 1,5g glutenu lub substancji powodujacej podobne do gluten skutki /100g produktu czy jest jej 0,15g/100g produktu po przetworzeniu na pseudobezglutenowy
Zmieniony przez - Bucccek w dniu 2015-08-01 22:45:59
modyfikowana skrobie pseudobezglutenowa,
modyfikowane bialo pszeniczne pseudobezglutenowe,
sa na rynku nawet koncentraty maki do wypieków posiadajace certyfikaty bezglutenowe podczas gdy gluten w nich jak byl tak jest - conajwyzej w stezeniu ok. 100x nizszym nia w produkcie takim samym tylko nieprzetworzonym...
dla osoby z celiakia jest bez znaczenia czy w produkcie jest (pierwotnie) 1,5g glutenu lub substancji powodujacej podobne do gluten skutki /100g produktu czy jest jej 0,15g/100g produktu po przetworzeniu na pseudobezglutenowy
Zmieniony przez - Bucccek w dniu 2015-08-01 22:45:59
...
Napisał(a)
Bierz sfd, ostrovit nie ma startu...
1
Marzenia mają mali chłopcy, mężczyźni cele do zrealizowania...
...
Napisał(a)
SenorBierz sfd, ostrovit nie ma startu...
Co to za bzdury wypisujesz to się w głowie nie mieści
Nie dość że Ostrovit wpc 80 masz tańszy od Sfd to jeszcze w smaku jest znikoma różnica a tak naprawdę to jej nie ma !!!
Piszę że jest tańszy bo 100gr produktu od Otrovita jest tańsze od 100 gr SFD.
Matematyka na poziomie szkoły podstawowej...
Zmieniony przez - IgłąGoni Igłę w dniu 2015-08-02 11:34:18
...
Napisał(a)
dzięki za opinie specjalisty... chłopie próbowałem masy białek od tanich po drogie. Ostrovit smakowo przy sfd smakuje lipnie jak dla mnie i różnica w smaku jest zauważalna... K** smakowo jest ok, ale mi bardziej podchodzi sfd. Skład białek jest na forum. Więc o co Ci chodzi, że mam chwalić białko, które ma mniej smakow i mi nie smakuje, bo Ty uważasz inaczej?... Każdy wyraża swoją opinie, ta jest moje, nie zgadzasz się z nią to Twoja/Wasza sprawa
Zmieniony przez - Senor w dniu 2015-08-02 13:29:55
Zmieniony przez - Senor w dniu 2015-08-02 13:29:55
3
Marzenia mają mali chłopcy, mężczyźni cele do zrealizowania...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!