SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[DT] Borutnik na wadze

temat działu:

Dzienniki Juniorów

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 5950

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 120 Napisanych postów 8087 Wiek 28 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 42904
Kurczak tak , taki tuńczyk troche leży w tej puszce sam kiedyś wcinałem 2 takie puszki dziennie ale ni było to za zdrowe I ten browarek też mym zikwidował :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 120 Napisanych postów 8087 Wiek 28 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 42904
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 76 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1573
DZIEŃ 15/121 – ŚRODA – dzień treningowy

TRENING
trwał 85 min razem z 10 min rozgrzewką i 10 min biegu na końcu.

Po treningu czułem się na prawdę dobrze. Cardio po, to świetne rozwiązanie, poprawię kondycję, a jeśli waga będzie stała, to dorzucę kalorii :)

1) Wiosłowanie sztangą w opadzie
10 x 50kg
10 x 50kg

10 x 50kg
coś mi pomyliło z tym obciążeniem

2) Wyciskanie sztangi leżąc
10 x 50kg
10 x 50kg

8 x 50kg

3) Przysiady ze sztangą
10 x 35kg
10 x 35kg
10 x 35kg


4) Wyciskanie sztangielek w górę
10 x 16
10 x 16
10 x 16


5) Uginanie przedramion ze sztangielkami
10 x 12 kg
9 x 12kg

6) Prostowanie przedramion na maszynie
11 x pierwsza duża sztabka
10 x druga duża sztabka


7)Wypychanie ciężaru na maszynie palcami nóg
2 x 35kg max

8) Uginanie nadgarstka ze sztangielką
2 x 10kg max

9) Unoszenie nóg w górę w zwisie
12
10
10


Kilka przemyśleń:

Po treningu czułem się na prawdę dobrze. Cardio po, to świetne rozwiązanie, poprawię kondycję, a jeśli waga będzie stała, to dorzucę kalorii :)

Do końca marca chcę ważyć min. 92,5 kg! - na razie stabilizuję się na 90kg +

Przed treningiem:

- rano - przygotować ryż w garnku, mięso na patelni i o 13:00 tylko włączyć!
- 13:15 - jeść
- 13:30 - 14:10 - odpoczynek, drzemka
- 14:10 - banany, kawa i przygotować białko
- 14:30 - wyjście na siłownię w razie spóźnienia - tramwaj
- 15:00 - start ćwiczeń

Na treningu:

- pilnować odstępów między seriami i ćwiczeniami, bo mam tendencję to skracania przerw!

- wiosłowanie sztangą - zmniejszyć ciężar do 30kg i poprawnie wykonywać ćwiczenie dodając ciężar w kolejnych seriach!



- wyciskanie sztangielek w skosie - poprawić!



DIETA

Zastanawiam się nad delikatnym zwiększeniem tłuszczy, bo ciągle żółty ser "za mną chodzi" :) a jeszcze mi się to nigdy nie zdarzało. Dziś w planie produkcja masła orzechowego, więc kończę już ten przydługawy wpis i zabieram się za łuskanie orzeszków





Zmieniony przez - Borutnik Leszy w dniu 2014-03-12 20:34:23

Zmieniony przez - Borutnik Leszy w dniu 2014-03-12 20:38:44

www.borutnika-slowek-kilka.pl - blog żartobliwie rozrywkowo ironiczny

Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Borutnik_na_wadze-t1008093.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 76 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1573
2 puszki dziennie, to przesada, każda skrajność jest zła A kurczak muszę Cię zmartwić, ale w dzisiejszych czasach na pewno nie jest zdrowym rozwiązaniem. Jem wiadomo, wszystko jest dla ludzi, ale znowu można przywołać - każda skrajność jest zła :)

www.borutnika-slowek-kilka.pl - blog żartobliwie rozrywkowo ironiczny

Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Borutnik_na_wadze-t1008093.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12150 Napisanych postów 160694 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1235480
dokladnie, w kurakach pewnie tez bysmy sie zdziwili ile "gowna" siedzi:)

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 3294 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19444
Popieram. Skądś się te ceny biorą, na przykład w Belgii za kurczaka z supermarketu albo rzeźnika, płacisz 9€ za kilogram. W sklepie bio, gdzie kurczak to kurczak, płacisz 28€. Strzykawy i z kilograma kurczaka, wychodzi 10 kg a potem jak się ugotuje, to dwa razy mniej w ogóle mięsa wychodzi, tyle wody w tym siedzi

Projekt Masa 2014, czyli KUREK nie zniknie!
http://www.sfd.pl/KUREK_nie_zniknie__masa_zimą_2013_[DT]-t994269.html

[ART] Dlaczego białko to nie magiczny proszek i czemu z kreatyną warto poczekać?
http://www.sfd.pl/[ART]_Dlaczego_białko_to_nie_magiczny_proszek_i_czemu_z_kreatyną_warto_poczekać_-t1004088.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 76 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1573
dlatego zdecydowanie nad "antybiotyki i hormony" przedkładam indyka, którego podobno dużo ciężej tą metodą hodować :)

www.borutnika-slowek-kilka.pl - blog żartobliwie rozrywkowo ironiczny

Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Borutnik_na_wadze-t1008093.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 3294 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19444
Też o tym słyszałem. Indyk ma inny układ trawienny z tego, co pamiętam, przez co nie da się go tak nabić jak kurczaków. Poza tym jest jeszcze chudszym mięsem, co się sprawdza fajnie przy bardziej rygorystycznych dietkach.

Projekt Masa 2014, czyli KUREK nie zniknie!
http://www.sfd.pl/KUREK_nie_zniknie__masa_zimą_2013_[DT]-t994269.html

[ART] Dlaczego białko to nie magiczny proszek i czemu z kreatyną warto poczekać?
http://www.sfd.pl/[ART]_Dlaczego_białko_to_nie_magiczny_proszek_i_czemu_z_kreatyną_warto_poczekać_-t1004088.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 76 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1573
i wcale nie wychodzi dużo drożej, bo z filetu z indyka nie odcinasz prawie niczego, a z 1kg kurczaka po ścinkach zostaje 800g. Z obu tych powodów indyk gości u mnie najczęściej

www.borutnika-slowek-kilka.pl - blog żartobliwie rozrywkowo ironiczny

Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Borutnik_na_wadze-t1008093.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 76 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1573
DZIEŃ 16/121 – CZWARTEK – dzień NIEtreningowy

Dziś dieta trochę odstaje od dotychczasowego poziomu, do tego piwko i trochę łychy wpadło, ale alkoholu, jak warzyw nie wliczamy

Zdjęcia z produkcji masła orzechowego. Najwięcej czasu zajęło obieranie fistaszków, resztę robi blender o około 5 min Masełko jest w pytę!!










www.borutnika-slowek-kilka.pl - blog żartobliwie rozrywkowo ironiczny

Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Borutnik_na_wadze-t1008093.html 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

[DT["W drodze do lepszego jutra." - DT by ~zlurowany

Następny temat

[DT] Jest Alebaba będzie Alibaba :)

forma lato