Ludzie dlaczego wy wszędzie sypiecie ten proch, mało macie białka w diecie, potem żrecie 3gB/kgmc i dziwota że progresja nie idzie.
...
Napisał(a)
Białka jest wystarczająco w normalnym jedzeniu, chyba że ktoś sobie wali 3g/kgmc jak napisałem i liczy że będzie rósł. Ale według najnowszych badań nie należy przekraczać 2gB/kgmc a więc można sobie odpuścić proch do każdego posiłku, deseru, sałatki, kompotu.
...
Napisał(a)
wybaczcie, że odświeżam, ale ze względu na nietolerancje fruktozy, sacharozy i sorbitolu chciałbym czymś innym zastąpić syrop klonowy [miód itp odpada]. Mam wobec tego kilka pytań:
1. Jaki cukier jest w syropie klonowym? Jeśli w ogóle jest.
2. Czy w maśle orzechowym jest jakis cukier? Jeśli tak, to czy są masła orzechowe bez cukru tzw. "sugar free"?
1. Jaki cukier jest w syropie klonowym? Jeśli w ogóle jest.
2. Czy w maśle orzechowym jest jakis cukier? Jeśli tak, to czy są masła orzechowe bez cukru tzw. "sugar free"?
...
Napisał(a)
kiedy upadnę
to wstanę
wtedy masz przej**ane
tak długo, jak walczysz, jesteś zwycięzcą
...
Napisał(a)
Powiem tak robiłem to na białku optimium whey double chocolate albo rich juz nie pamiętam, wszystko według przepisu ale nie dodalem siemia lnianego, mimo tego batony byly tak smaczne ze nawet kuzynka mi wieksząść zjadła, bez siemia mocno zmrozony tez da rade ale po 20 minutach to juz tylko łyżeczka, co jak co polecam pychota.
...
Napisał(a)
wlasnie ja zrobilem wedlug przepisu tylko bez syropu klonowego i bialko sfd wpc protein + i batoniki sie strasznie topia, chyba 2 z 8 sa tylko w miare stalej konsystencji po roztopeniu, reszta to zwykla papka jak przed zamrozeniem, jak sobie z tym radzic/ co począć?
...
Napisał(a)
u la la, wyglądaja wprost obłędnie :D do listy przepisów do wypróbowania
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Bigos pakera
Następny temat