SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Poniedziałkowy SPAM :-)

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 122847

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
JustBlackBerry Instruktor CrossFit
Ekspert
Szacuny 402 Napisanych postów 8425 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 142732
tak czy inaczej, wygląda przepysznie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 1872 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19374
i taki jest. ale chyba niepotrzebnie schowałam zakwas do lodówki, bo połowy chleba już nie ma no nic to... jutro trzeba zanabyć zapas mąki i hodować zwierzaczka od nowa

Kontuzja kontuzją kontuzję pogania...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 532 Napisanych postów 8076 Wiek 42 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 66967
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
JustBlackBerry Instruktor CrossFit
Ekspert
Szacuny 402 Napisanych postów 8425 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 142732
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51577 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Porandojin to jest zwykłe ciasto żytnie? a nie miałaś problemu z formowaniem?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
JustBlackBerry Instruktor CrossFit
Ekspert
Szacuny 402 Napisanych postów 8425 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 142732
u mnie żytnie jest idealne do formowania, czemu miałby być problem? to chyba w sumie zależy od ilości wody
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 1872 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19374
oooo..... takie bułeczki to idealne. Taka wielkość na raz, dużo chrupiącej skórki.... same plusy. Będę musiała przetestować dzięki porandojin

Kontuzja kontuzją kontuzję pogania...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 532 Napisanych postów 8076 Wiek 42 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 66967
ze zwykłego - łyżką zamoczoną w gorącej wodzie je wygładziłam tylko, bo po formowaniu odstawały takie strzępki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 1872 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19374
a właśnie. A te bułeczki tak samo długo jak chleb się pieką?

Kontuzja kontuzją kontuzję pogania...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51577 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Ok, moje ciasto poprostu jest dośc miękkie, boję sie że podczas rosnięcia mogłyby się rozleźć na boki
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Czy dobrze rozpisał? pomocy

Następny temat

początkująca prosi o pomoc :)

forma lato