SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

CIASTKA owsiano-bananowe - 3 składniki

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 36679

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10015 Napisanych postów 5647 Wiek 44 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18431
mozliwości modyfikowanie jest naprawdę dużo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 329 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 8704
Zrobiłem z bananów i płatków były ok. Nie rozlały się. Na pewno jeszcze kiedyś zrobię. Ale tym razem z dodatkami myślałem o dodaniu suszonej żurawiny dla przełamania smaku.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Remik7 Ćpaj Sport
Ekspert
Szacuny 737 Napisanych postów 34667 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 254666
wariantów jest naprawdę sporo
ja też na pewno bede kombinował z tym przepisem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 55 Napisanych postów 5059 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 134689
Właśnie zrobiłem te ciasteczka. Dałem 1 banana, 30 g wiórków i 80 g płatków, jednak jak chciałem je już zdjąć upieczone z blachy to się porozpadały. Czy przyczyną może być to, że nie piekłem ich na papierze , a płatki mielicie ? Czy może za mało banana?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Remik7 Ćpaj Sport
Ekspert
Szacuny 737 Napisanych postów 34667 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 254666
pewnie proporcje ch**owe dobrałeś
zrób tak jak opisałem to na 1str i nie będzie lipy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 55 Napisanych postów 5059 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 134689
Zrobiłem tak jak Snes w dzienniku masowym , jemu wyszło mi nie Ale i tak zostaną zjedzone, bo są dobre. Jutro spróbuję ogarnąć na papierze, może wyjdzie lepiej.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rutkow Doradca
Ekspert
Szacuny 7527 Napisanych postów 49536 Wiek 44 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 385579
ja dodałem żurawiny i migdałów i sa jeszcze lepsze , na drugi dzień tez miekkie a nie lezały w piekarniku
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 80 Napisanych postów 4322 Wiek 26 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 171818
Bardzo dobre ! :D

http://www.sfd.pl/[BLOG]_SnicK__W_drodzę_po_wymarzoną_sylwetkę._-t1081650.html

"Pasja rodzi profesjonalizm, a profesjonalizm daje jakość, jakoś to jest luksus"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 55 Napisanych postów 5059 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 134689
Zrobiłem z takiej receptury jak ostatnio, ale dokładniej wymieszałem, piekłem na papierze zwilżonym tłuszczem i wyszły. Pycha- soga dałem już ostatnio
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
SneS Personal Trainer
Specjalista
Szacuny 59 Napisanych postów 7157 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 100760
ostatnio ciagle je jem;] duzo wiorkow dodaje i smakuja jak kokosanki xD

*TRENER PERSONALNY* - kompleksowa pomoc ONLINE w zakresie TRENINGU, DIETY i SUPLEMENTACJI.

Kontakt: [email protected]
http://WWW.AKIELASZEK.PL
https://www.facebook.com/KamilAkielaszekTrenerPersonalny/
https://www.instagram.com/kamilakielaszek/

BLOG(żywienie,trening,suplementacja): Alternatywne podejście do kształtowania sylwetki:
http://www.sfd.pl/Kamil_Akielaszek__alternatywne_podejście_do_kształtowania_sylwetki-t1076973.html

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Czekolada LC z olejem kokosowym

Następny temat

ryba słodko-kwaśna

forma lato