SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Siedząc na kulkach - SPAM

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 126047

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18029
Kasiu, mnie nie stać na takie rarytasy

To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 7385 Wiek 38 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 27960
do tego, jeśli chcesz spędzić w kuchni więcej niż 4 min (ja rzadko mam na to ochotę :D) masło / wyciśnięty czosnej, wymemłać, nakładać na krowę przed aplikacją do paszczy :)

There's been a mistake.
You've accidentally given me the food that my food eats.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 1872 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19374
U mnie po sklepach nawet polędwicy nie widziałam. Może na specjalne zamówienie. Ja to zawsze z ligawą walczę. Ślicznie wyglądające mięsko.... ale zayebiście twarde
Noooo.... a że krowa droga, to już inna bajka

Kontuzja kontuzją kontuzję pogania...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 7385 Wiek 38 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 27960
gaja - no bycie lamerem w kuchni kosztuje na pewno coś pysznego można zrobić z innych kawałków, ale, że nie umiem, to zostaje płacić :D

There's been a mistake.
You've accidentally given me the food that my food eats.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18029
Ja lubię gotować A może lubię bo muszę? sama już nie wiem

To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 7385 Wiek 38 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 27960
Flourish - jest jeszcze taki sposób, do którego nie doszłam, bo wymaga spędzenia trochę czasu w kuchni - to mięso co tam masz, np ligawę zmielić, zmieszać z jajem i w ten sposób smażyć takie zbite burgery już zmielone, to nie będą PONOĆ takie twarde

There's been a mistake.
You've accidentally given me the food that my food eats.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 4595 Wiek 47 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 43352
mozna kupic zmielone mieso z łopatki czy innego kawałak krowy (chociaz ja wole indyka, bo tłuszczu ma mniej) podsmazyc na patelni, dodac ulubione warzywa (cukinia, brokuly, cebula, pomidory, papryka itp), a jak malo to mozna podsypac soczewica, dolac c iut wody, dusic az soczewica bedzie gotowa i wcinac
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 7385 Wiek 38 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 27960
gaja - przez 3,5 roku gdy przychodziła moja kolej na gotowanie to było "dobry, dwie duże piętnastki z sosem czosnkowym poproszę"

There's been a mistake.
You've accidentally given me the food that my food eats.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 1872 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19374
hmmm..... ciekawe. W sumie na to nie wpadłam. Bo wołowina to się zawsze ze stejkiem kojarzy.

Heheh, w fazie indyka to ja non toper jestem.... jak zjem świnię na obiad, to już do nieczego tłuszczu nie mam

Kontuzja kontuzją kontuzję pogania...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 4595 Wiek 47 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 43352
ja uwilenbiam gotowac, tylko mam strasznie mala kuchnie i wkurza mnie brak miejsca... bo jednak zeby np zrobic pierogi to tzeba troche przestrzeni
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

[FIT] Kwoka-rewolucje(p.30,52)

Następny temat

Poszukuje dobrej odzywki , ktora pomoze mi przytyc

WHEY premium