...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Myślę, że topiąc się, spaja te wióry, więc osobiście zawsze daję.
Pierwszy rok: http://www.sfd.pl/DT/shrimp2_/_redukcja/_podsumowanie_6m_s.81,_rok_s.189-t695381-s189.html#post2
Drugi rok: http://www.sfd.pl/DT_/_shrimp2_/_rok2_/_podsumowanie_s._157_-t835141-s157.html#post2
Przemiana: http://www.sfd.pl/PODSUMOWANIE_PRZEMIANY_/_SHRIMP2-t953222.html
Redukcja: http://www.sfd.pl/Brand_New_Kreweta,_czyli_startując_od_pulpeta_;__-t956939.html
Trzeci rok: http://www.sfd.pl/DT_/_shrimp2_/_rok3-t917908.html
...
Napisał(a)
Zrobiłem dzisiaj tylko trochę inaczej - nie dałem pomidora ani pietruszki, za to dodałem otrębów i sezamu :) biały ser dałem twarogowy z kostki (ten na zdjęciach wydaje się rzadki), a żółtego nie tarłem tylko dałem warstwę masy twarogowo-szpinakowo-otrębowo-sezamowej , ułożyłem ser w plastrach i na to warstwa masy :) dzięki temu po rozkrojeniu uzyskujemy fajny pasek w środku i przy jedzeniu ciągnie się jak pizza :D polecam taki sposób jest czadowe :D
tylko cholera zapomniałem osolić
tylko cholera zapomniałem osolić
...
Napisał(a)
jakiej to powinno być grubości po wyłożeniu na normalna blachę? Ponieważ nie posiadam specjalnej blachy do tarty jak na zdjęciu.
Polecane artykuły