...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Podstawą ZAWSZE jest porządna dieta, później ćwiczenia i na koniec dopiero suplementy..
...
Napisał(a)
Dieta. Stary ja nie wiem skąd ty te gramatury bierzesz. Chleb razowy 20g? masz zamiar jeść okruchy? Kazałem dodać mleka do śniadania i może chlebka... dodałeś 100g mleka i ODJĄŁEŚ owsianki. w ogóle nie słuchasz. masz mieć co najmniej 3000kcal, w tym 100g tłuszczu, ok. 150-180 białka i resztę węgli
Zmieniony przez - DreamEvil w dniu 2013-02-03 07:47:05
Zmieniony przez - DreamEvil w dniu 2013-02-03 07:47:32
Zmieniony przez - DreamEvil w dniu 2013-02-03 07:47:05
Zmieniony przez - DreamEvil w dniu 2013-02-03 07:47:32
...
Napisał(a)
a ten ser gouda to też rewelacją nie jest, warzyw daj więcej jak 50g brokuła
Doradca w dziale "JUNIOR SFD"
http://www.sfd.pl/***DZIENNIK_KONKURSOWY_by_ArturJasio_pods._s_23_i_41***-t845853-s41.html
Nasza 10tygodniowa przeprawa, -11kg
http://www.sfd.pl/TRENER+PODOPIECZNY_TheGladiators_i_Peepek_-t974602.html
Przeprawa z budowaniem masy (strona 27)
Nie wiesz co i jak brać ?
http://www.sfd.pl/[FAQ]Co,_jak_i_kIedy_BRAĆ-t460528.html
...
Napisał(a)
mam problem bo jak próbuję to poprawic to i tak mam za dużo białka a niewiem od czego to odjąc
...
Napisał(a)
eee, w sumie białko może zostać, jest ładnie rozdzielone po posiłkach, dużo białka roślinnego, trzymaj tak jak jest. Tylko te węgle ogarnij i tłuszcze. Pierś gotowana ci smakuje, czy wolałbyś smażoną? Bo możesz smażyć na oiwie - nie zaszkodzi, a nawet pomoże!
...
Napisał(a)
już prawie ok: śniadanie mniej mleka (z 200 starczy, owsiane zostaw tak jak są, gęste smakuje lepiej :P), 2 i 3 śniadanie utnij trochę chleba (do ok 80-100g) kosztem ryżu, który dasz po treningu, bo po treningu dużo węglowodanów ZŁOŻONYCH musi być, czyli po treningu też 100g ryżu i 10g oliwy starczy do kurczaka w zupełności, nie rozumiem czemu twaróg wywaliłeś z kolacji, ma natychmiast wrócić i wywal banana. poza tym ok.
Zmieniony przez - DreamEvil w dniu 2013-02-03 13:45:55
Zmieniony przez - DreamEvil w dniu 2013-02-03 13:45:55
Polecane artykuły