SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PIZZA LIGHT NA CIEŚCIE RAZOWYM Z MOZZARELLĄ

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 48524

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 10167 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 117117
to zależy jak cienko go pokroisz, jak gruba kostka to podsmaż na patelni jak cienkie paseczki to nie trzeba...


Zmieniony przez - chimera1 w dniu 2012-01-23 14:43:56

1)DIETA - NAWET 100 TABLETEK METKI NIE ZASTĄPI DOBREJ DIETKI.

2)TRENING - ZA DUŻE CIĘŻARY BUDUJĄ TYLKO TWOJE EGO, NIE MIĘŚNIE.

3)REGENERACJA - JEŚLI NIE MUSISZ BIEC TO IDŹ, JEŚLI NIE MUSISZ IŚĆ TO STÓJ, JEŚLI NIE MUSISZ STAĆ TO SIEDŹ, JEŚLI NIE MUSISZ SIEDZIEĆ TO LEŻ I ŚPIJ.

4)KOKZ - BIERZESZ TYLE NA ILE MASZ KASY I WBIJASZ JAK NAJCZĘŚCIEJ %)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 7641 Wiek 39 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 41205
Dokładnie, kurczak pokrojony w kostkę pieczony na cieście przez 25 min w 220st. na bank będzie ok. Ja tyle piekę w piekarniku piersi przekrojone wzdłuż na 2 części i są w sam raz. Pieczone dłużej robią się za suche.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 18 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 88
Zayebista, dzięki za przepis ;) Sog poleciał

początkujący

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 959 Napisanych postów 2729 Wiek 29 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 46509
super przepis :D robilem w niedz i robie dzisiaj :D mm pychotka xd juz sie ciasto robi xd
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 76 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1437
nie jestem hejterem, ale już mnie denerwuje to i nurtuje.. Jak ktoś pisze że już było Brawo za spostrzegawczość, ale ja nie widziałem tego wcześniej a na pewno skorzystam, plus do zaj**istości dla was
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 164 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 7020
Przy sobocie miałem trochę czasu więc zrobiłem sobie pizze z tego przepisu + trochę własnych dodatków.
Smakowało wyśmienicie, pizza z restauracji się chowa :D
Wyszło taniej, smaczniej i przynajmniej wiadomo co jemy. Polecam jako urozmaicenie w diecie od czasu do czasu.







...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1059 Wiek 38 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 13068
Rozumiem, ze oliwe dodajemy przed odstawieniem skladnikow do wyrosniecia?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 55 Napisanych postów 5059 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 134689
Ja tak robię- dodaję do ciasta podczas wyrabiania.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 57 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1550
oliwe dodaje sie podczas wyrabiania ciasta, tak od siebie co moge dodać że ilość drożdży można zmniejszyć nawet do 10g, ja w pizzerii na 5kg mąki dawałem 12g drożdży;D aha i do ciasta jak sie doda odrobine mleka to ciasto podczas pieczenia sie bardziej przyrumieni ;D

nigdy nie jadłem pizzy na takim cieście z takiej mąki, na bank wypróbuje już niedługo;P

Zmieniony przez - OneLife91 w dniu 2013-01-03 01:50:57

Masz jedno życie.. Nie zmarnuj tego!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 228 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 14175
kurna narobiliście mi smaka, dzisiaj robię ! :)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Krewetki ze szpinakiem w sosie śmietanowym

Następny temat

[VIDEO] Sałatka makaronowa

forma lato