a great flame follows a little spark
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Prawda, można, ale sztangą bym zdemolował cały parter u mnie w firmie, więc odpada. A nie chodzonych nie chce mi się robić, jakoś sobie ubzdurałem, że tak robię i jest ciekawiej. Po prostu dziś wyjątkowo głupio wykonałem je przed drążkiem i trzeba wrócić do lepszej kolejności. A może podświadomie nie miałem ochoty się podciągać od samego początku?
Damian - http://www.sfd.pl/-t817447.html | s.19 | s.52
SIŁA!
...
Napisał(a)
Taka ilość, i po tych przysiadach wcześniej, zabija mnie i kondycyjnie, i siłowo. Po spacerku ze sztangielkami 16kg czułem się sponiewierany podobnie jak po ostatniej serii Bear Complex - mało płuc nie wypluję i ciężko wstać jak się usiądzie.
Normalnie aż mi się spodenki na dupie mokre robią po tych wykrokach
Normalnie aż mi się spodenki na dupie mokre robią po tych wykrokach
Damian - http://www.sfd.pl/-t817447.html | s.19 | s.52
SIŁA!
...
Napisał(a)
Chłopaki, macie jakiś dobry przepis na kurczaka z ryżem w wersji mega pikantnej? [)@IVI!@/V widzę, że stosujesz sporo dodatków z kuchni azjatyckiej więc może coś zapodasz? :)
...
Napisał(a)
Ja mega pikantnego nie lubię, ale wołowina z zielonym curry na mleku kokosowym (+ryż) wychodzi smacznie, więc może z kurczakiem też będzie spoko? A zamiast zielonego curry wrzucić czerwone - ostrzejsze. :)
Damian - http://www.sfd.pl/-t817447.html | s.19 | s.52
SIŁA!
...
Napisał(a)
Damian zarzuć przepis na tego woła bo mi kilka puszek mleka kokosowego w szafce zalega. \
...
Napisał(a)
Wołowina też może być :) Swoją drogą, w sobotę zrobiłem sobie mega pysznego tatara... Chyba z 300g albo lepiej :) No, Damian podaj konkrety.
...
Napisał(a)
Dokładnie nie pamiętam, bo robiłem 2 razy i za każdym razem lepiłem z kilku przepisów z neta, ale podstawa zawsze taka sama, czyli:
Mleko kokosowe + zielona pasta curry na patelnie bez tłuszczu, wymieszać, i kilka minut niech sobie siedzi na ogniu aż się fajna konsystencja zrobi. Później wrzucam cienkie paseczko-plasterki wołowiny i jeszcze jakoś doprawiam, ale nie pamiętam jak.
Mleko kokosowe + zielona pasta curry na patelnie bez tłuszczu, wymieszać, i kilka minut niech sobie siedzi na ogniu aż się fajna konsystencja zrobi. Później wrzucam cienkie paseczko-plasterki wołowiny i jeszcze jakoś doprawiam, ale nie pamiętam jak.
Damian - http://www.sfd.pl/-t817447.html | s.19 | s.52
SIŁA!
Poprzedni temat
Dieta na masę do oceny
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- ...
- 114
Następny temat
dieta redukcyjna low carb do kontroli
Polecane artykuły