Szacuny
0
Napisanych postów
92
Wiek
34 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1101
witam prosze o analize i pomoc w korekcie mojej diety redukcyjnej.
chcialbym zaznaczyc ze w posilku 4 i 5 oliwy z oliwek uzywam do smazenia piersi z kurczaka czy to jest dobre rozwiazanie??
zapotrzebowanie kcal wyszlo mi 2116kcal chcialem uciac 300 - 400kcal.
Wyszlo tak jak wyszlo staralem sie prosze o pomoc. z gory dzieki.
Do tego jak mi wczesniej poradzona trening FBW 3x w tygodniu:
1. Przysiady 3 serie (czworoglowe ud)
2. Wspiecia na lydki 3s
3. Podciaganie na drazku 3 serie
4. MC 3 serie 3s
5. Wyciskanie hantli skos dodatni 3s
6. Wyciskanie hantli siedzac (barki) 3s
7. Uginanie stojac przedramion 3s
8. Wyciskanie francuskie 3s
po kazdym treningu areoby min. 20 min. na 65 - 75% tetna maxymalnego plus basen
Szacuny
0
Napisanych postów
92
Wiek
34 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1101
TomQ-MAG Wysłana - 09 lutego 2012 23:16
dwa posilki pierwsze do wymiany, i na oliwie nie zmazymy, dodatkowo dorzuc warzywa
tak wiec na czym najlepiej smazyc tego kuraka?? co do warzyw wiem i bede sie staral dorzucac ich jak najwiecej do kazdego posilku na co zmienic dwa pierwsze posilki zlikwidowac banana fasolke tosty i boczek i zastapic naprzyklad owsianka kanapka z miesem i warzywami plus jajka naprzyklad???
Szacuny
0
Napisanych postów
92
Wiek
34 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1101
TomQ-MAG Wysłana - 09 lutego 2012 23:16
dwa posilki pierwsze do wymiany, i na oliwie nie zmazymy, dodatkowo dorzuc warzywa
a co myslisz o smarzeniu na pam-ie albo na patelfni telfonowej na sucho bez tluszczy z racji ze przez prace nie mam zdbytnio czasu na pieczenie w piekarniku. czy moze wybrac gotowanego lub kupic zestaw do gotowania na parze???
Szacuny
0
Napisanych postów
92
Wiek
34 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1101
hm a do posilkow miedzy treningami nie daje sie tluszczy wogole? typu oliwa z oliwek itp/? dobrze kojarze tak mi sie wydaje ze bylo napisane. naprzyklad jestem przyzwyczajony dodawac lyzke masla rozgrzewam ja w garnku wsypuje ryz wymieszam i dopiero zalewam woda. pytanie co do ryzu jeszcze czy moge sie trzymac bialego ryzu??i czy 100g ryzu ktore odmierzam to ma byc 100g przed gotowaniem?? bo po ugotowaniu ryz zwieksza swoja objetosc ito duzo. probowalem kaszy gryczanej ale jest ochydna jak dla mnie. jestem w trakcie dopracowywania diety jutro lece na zakupy i wrzuce ja wkoncu jeszcze do sprawdzenia a od poniedzialku ostro treningi! dzieki za pomoc chlopaki