SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Suszona wołowina -pemmikan - zdrowa, białkowa przekąska by Avic

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 19775

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94290 Napisanych postów 364202 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1668401
czyli jaką najlepiej wybrać wołowine?

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 774 Napisanych postów 16448 Wiek 44 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 169363
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 3035 Napisanych postów 51765 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 349848
wtedy to już lepiej kupić bj

polędwicę jadałem kiedyś namiętnie, teraz myślę, że nie ma sensu płacić 3-4x więcej za coś co nie smakuje aż tak lepiej niż wół po 30-40zł.

pzdr/

Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2011-09-13 15:26:32

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 774 Napisanych postów 16448 Wiek 44 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 169363
Jesli nie czujesz różnicy, to owszem, nie ma sensu przeplacać.
Ja czuje zdecydowaną.

Kolejna sprawa, to to, że polędwica polędwicy nie równa
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 137 Napisanych postów 4191 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 44168
postanowiłem stestować przepis, zakupiłem wołowinę bez kości 22zł za kg wygląda całkiem sucho, paseczki już pocięte, wrzuciłem na parę minut do wody z solą peklującą, potem przyprawy i suszenie, zdam relacje jak wyszło
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 774 Napisanych postów 16448 Wiek 44 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 169363
dawaj, dawaj, ja w weekend też zrobię - z chili
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
waznijesze niz rozdzaj miesa w moim podniebieniu
sa uzyte przyprawy
czas marynowania
czas suszenia

aha robilem te z kuraka/indyka
wychodzi (o dziwo ) bardziej suche

Zmieniony przez - Biniu w dniu 2011-09-13 16:34:08
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 261 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 15316
Jak to widzicie z wieprzowina?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 28 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 108
dobry przepis! Sog leci.... z ziołami prowansalskimi ktoś próbował ?? bo ostatnio daje je do wszystkiego ;d

Zmieniony przez - lisek09 w dniu 2011-09-15 20:29:51
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 1560 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 32580
Możesz i ziołami. Zasadniczo to można absolutnie z każdą przyprawą ALe czy to będzie dobre? Mnie się jakoś średnio to uśmiecha. Zrób, przekonasz się.

Mirmillo - a co do łeptowiny, to chyba za krucha i delikatna będzie, imo. Oczywiście można to suszyć, najlepiej schabik, ale jednak chyba wołowinka lepsza a i w cenie niewiele wyższej od świniny.

"Jeśli wrogowie cię chwalą, musiałeś popełnić błąd"
August Bebel

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

placek kulturystyczny

Następny temat

Łosoś w sosie pomidorowym. Pycha !

WHEY premium