stosuje 5 posilkow dzinnie ,w ramach podwieszonego tematu ''podstawy ukladania diety redukcyjnej'' w dziale odchudzanie.
do rzeczy 3 pytania(poki co)
1.dlaczego przy diecie redukcyjnej do ostatniego posilku w ktorym spozywa sie twarog jest rowniez w jadlospisie oliwa z oliwek(tluszcze)
czy mozna obyc sie bez tluszczy ,czy sa one niezbedne w ostatnim posiku?(ostatni posilek nie jest okolotreningowy)
2.jezeli nie spozywam miesa (mam swoje powody) to czy mozna zastepowac je ryba?i czy wtedy jezeli spozywa sie je w kazdym posiku( procz I)
trzeba dodawac tluszcze (oprocz okoloterningowych)??
3.wiem ze ryby najlepiej swierze dziko plywajace ,ale czy te w puszkach sa warte spozywania? i czy brac te w ''oleju'' czy w ''sosie wlasnym'',czy one sa
zdrowsze od marketowych kurczakow?
to chyba narazie tyle prosze o odpowiedz ,pozdrawiam i licze na Was szczegolnie na kogos z dzialu Odchudzanie
Płeć: Mężczyzna
Wiek: 28
Waga: 125
Wzrost: 187
Obwód klatki: 140
Obwód ramienia: 42
Obwód talii: 124 w pepku
Obwód uda: 78
Obwód łydki: 48
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: duzooo
Aktywność w ciągu dnia: brak,przaca przy kompie 8 godzin
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: od tygodnia wykonuje plan 10-tygodniowy -marszo biegi .
Odżywianie: wegetarianizm przez 3 lata , od pol roku w diecie ryby okolo 3 razy w tygodniu.
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: raczej OK
Preferowane formy aktywności fizycznej: marszobiegi.
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: brak.
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: jak trzeba.
Stosowane wcześniej diety: wegetarianizm,ogolni duzo wegli , warzywa ,owoce ,malo bialka.
Sport to najpiekniejsza rzecz na swiecie...