Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3
witam, od dłuższego czasu mam problem z uchwytem, robiąc martwy ciąg po 10 powt juz po 4-5 mi sztanga z rak wylatuje, chociaż ze krzyz jeszcze moze duzo wiecej. Nawet jak robie szrugsy to mi ciezko hantle utrzymać normalnie tragedia z tym uchwytem, a juz o treningu walizkami tonie wspominam
no iwęc jak poprawić uchwyt, jakie ćwiczenia ile razy w tygodniu, posiadam ściskacz do rąk jakby co
Szacuny
6
Napisanych postów
485
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
13290
ściskacze to lipa :D
dobre na poprawę chwytu jest zwis na drążku oraz wszystko co z nim zwiazane czyli przechodzenie tylko za pomocą rąk przez całą długość drążka/drabinek (chyba wiesz o co mi chodzi) i różne tego typu ćwiczenia
pozdro
Szacuny
0
Napisanych postów
297
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5037
lisiu czego uwazasz ze sciskacze to lipa ? ja juz uzywam ich kilka miesiecy i uwazam ze sa bardzo dobre ... pomachaj sobie 1500 razy co 2 dzien to zobaczysz czy to taka lipa.Dlugo sie cwiczy na nich ale jest to przyjemne przynajmniej dla mnie ^^
Szacuny
6
Napisanych postów
485
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
13290
dla mnie to lipa bo miałem ale mi się popsuły i na tym zakończyła się moja przygoda ze ściskaczami
ja osobiście wolę inne ćwiczenia niż ściskacze ale każdy jest inny a że ściskacze to lipa to moja opinia nie musi się podobać
pozdro