Cześć!Mam pytanie;jaki trening klatki piersiowej polecacie,aby nastąpił wzrost siły?Od ok.roku w sile na klatę prawie nic mi nie przybyło.Siła na inne partie mięśniowe wzrasta bardzo dobrze,podobnie z masą i budową.Chciałbym jeszcze,ażeby ruszyło się coś z klatą!!Czekam na propozycje treningowe!!Z góry dzięki!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ile cwiczysz jak cwiczysz ??
cwicz cwicz a bedziesz wielki :)
moja silownia
http://www.sfd.pl/temat167019/
...
Napisał(a)
Mój plan to:
PON:klata-poziom:progresja{10,8,6,4,2,1},skos:{10,8,6,4,2},wyciskanie hantlami 4 serie,ściąganie linkami.Po klacie w poniedziałek robię jeszcze biceps.
CZWARTEK:klata-poziom progresja,głową w dół progresja,wyciskanie hantlami 4 serie,wyciskanie sztangą w wąskim uchwycie.
Mam 17 lat!
PON:klata-poziom:progresja{10,8,6,4,2,1},skos:{10,8,6,4,2},wyciskanie hantlami 4 serie,ściąganie linkami.Po klacie w poniedziałek robię jeszcze biceps.
CZWARTEK:klata-poziom progresja,głową w dół progresja,wyciskanie hantlami 4 serie,wyciskanie sztangą w wąskim uchwycie.
Mam 17 lat!
...
Napisał(a)
ćwicz raz na tydzień klatke.Siła powinna się ruszyć.
trening -> ból -> rozwój
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!