Szacuny
0
Napisanych postów
95
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1803
witam serdecznie koncze wlasnie cykl na keatynie i jestem na diecie biakowej i zastanawiam sie czy warto zainwestowac w bcaa i aakg bo chetnie bym pod pompowal miesnie a moze polecacie cos innego jestem otwarty na wszelkie sugestie i podpowiedzi
Szacuny
2
Napisanych postów
333
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
15241
AAKG to podstawowy suplement z boosterów azotowych, na pierwszy kontakt wystarczy. Natomiast głownym zadaniem bcaa jest ochrona antykataboliczna, a w odpowiednio zbilansowanej diecie masowej składników odżywczych jest na tyle dużo, że nie należy się o to martwić.
Szacuny
0
Napisanych postów
95
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1803
hehe n ow sumie troszke zle to napisalem ;)mialem namysli iz postawilem na wieksza ilosc bialka w stosunku do wegli ktore oczywiscie musza byc ale przedstawia sie to tak iz rano jak i posilki okolotreningowe maja mniejwiecej zbilansowana ilosc wegli i bialek a pozniej przechodzi to na korzysc bialek ;)
Szacuny
0
Napisanych postów
95
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1803
a teraz kolejne pytanie bo sie tak zastanawiam nad tymi cyklami i na kretce bylem 7 tygodni i ile by tu czasu od niej poswiecic i czy np te aakg nie wziasc razem z kretka w nastepnym cyklu ?? i jaka kreatyne polecacie bo ja jestem bardzo zadowolony z jablczanu ??
Szacuny
17
Napisanych postów
3288
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
22932
Odpocząć od kreatyny powinieneś miesiąc. W tym czasie możesz zastosować AAKG w celu uzyskania lepszej pompy. To już zależy od Ciebie czy sobie miesiąc odpuścić suple i odpocząć, czy coś zastosować. Po AAKG nie licz na takie działanie jak po kreatynie.
Nie wiem jaki masz staż, możesz znowu wziąść jabłczan, albo monohydrat.
Szacuny
0
Napisanych postów
95
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1803
tak tak tu akurat po aakg cudow sie nie spodziewam ale chcialem sprobowac by konkretnej diecie z tym iz nie wiem jak to znia teraz bedzie , ale to ciekawi mnie co bys polecil na taki cykl po kreatynowy by wspomoc jeszcze miesnie w sile i mase miesniowa ??i jakie kreatyny bys polecal a staz to 3 lata wiek 22 lata ;)