doszedlem do wniosku ze podczas zapalenia gardla czy oskrzeli czy innej choroby gdzie mam podwyzszona temp dp np 38 , szybko poleszpa mi sie rzezba, choroba dzial ajak eferdyna, jak hormony tarczycy, jak termogenik, czyli im wiecej bede chory tym bede lepiej dorzezbiony, jak sie najlepiej zarazic niegroznym zapaleniem oskrzeli lub gardla?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
rece opadaja.
nei wiekm jak sie zarazic przeziebieniem ale moze intewresuje Ci hiv. tez podobno dobra rzezba na tyma
zart
pzdr.
nei wiekm jak sie zarazic przeziebieniem ale moze intewresuje Ci hiv. tez podobno dobra rzezba na tyma

zart

pzdr.
Iam going to stay young until I die.
...
Napisał(a)
pomysł -->
co z tego ze rzezba spoko jak czujesz sie jak flak, a w ogole to przemysl co napisałes bo naprawde rece opadaja
bez urazy

...
Napisał(a)
azor, jesteś chory, leżysz, nie masz samopoczucia, nie wychodzisz nigdzie...lipa.
rzeźba CI się robi?? po prostu mniej jesz, wypacasz się, schodzi woda podskórna a nie tłuszcz.
rzeźba CI się robi?? po prostu mniej jesz, wypacasz się, schodzi woda podskórna a nie tłuszcz.
"Jak kraść, to miliony.
Jak ruchać, to księżniczki"
...
Napisał(a)
nie musisz chorowac,chodz codziennie do sauny i sie wypocisz tylko nie przesadzaj bo sie odwodnisz(zdaje sie ze 30 minut dziennie to max:)
jak coś wymyśle to dopisze
...
Napisał(a)
Chyba wiem o co chodzi - sam to kiedyś zauważyłem. Podczas kaszlu napinają się mięśnie brzucha - po jakimś czasie można zauważyć, że są lekko podrzeźbione
ale to jest lekko widoczne. Jeżeli chodzi o brzuch A6W daje dużo więcej niż kaszel 

...
Napisał(a)
o koorva
nie zasnę

nie zasnę

"Jak kraść, to miliony.
Jak ruchać, to księżniczki"
...
Napisał(a)
no ja teraz mam grype i rzeźba mi sie polepszyła, ale jestem za bardzo żylasty, bo schudłem. Miałem już 57 kilo (+4 kilo w 5 tydonii), a tu sie ważę i znowu tylko 55,5 kg.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!