to mój pierwszy pościk, ale na sfd zagladam od dawna, wiele razy lektura doswiadczen udzielajacych sie tu osób b. mi pomogła, w końcu postanowilem sie zalogowac :)
cwicze regularnie od 2 lat i ogolnie jestem zadowolony ze swojej sylwetki, poza jednym felerem - srodkiem klatki, chcialbym bardziej go uwydatnic :)
co powiecie o takim planie:
wyciskanie sztangielek - skos 4x15
rozpietki z dokreceniem - skos 4x15
rozpietki na bramie, lezac na lawce - 4x15
krzyzowanie linek z wyciągu górnego stojąc - 4x15
pare liczb o mnie: 181 cm, 83 kg, biceps 38-39, klatka 114
dodam, ze klatke laczylbym z bicepsem, w sumie trening dzielony na 3 czesci w tygodniu(plecy + nogi lightowo, bo mam problemy z kolanami oraz barki + tric; brzuch po kazdym treningu i aeroby), dodatkow 2 razy w tygodniu trenuje SW, wiec jak latwo obliczyc - 5 dni treningu, 2 odpoczynku, na zmeczenie nie narzekam
co do ilosci powtorzen - 12 do 15, chce spalic fat i wyrzezbic miesnie, diety specjalistycznej nie mam, ale staram sie jesc 4-5 posilkow dziennie (zalezy czy mam trening) i liczyc kalorycznosc, zawartosc bialka itp.
co myslicie o tym planie na klatke?
pzdr.
cwicze regularnie od 2 lat i ogolnie jestem zadowolony ze swojej sylwetki, poza jednym felerem - srodkiem klatki, chcialbym bardziej go uwydatnic :)
co powiecie o takim planie:
wyciskanie sztangielek - skos 4x15
rozpietki z dokreceniem - skos 4x15
rozpietki na bramie, lezac na lawce - 4x15
krzyzowanie linek z wyciągu górnego stojąc - 4x15
pare liczb o mnie: 181 cm, 83 kg, biceps 38-39, klatka 114
dodam, ze klatke laczylbym z bicepsem, w sumie trening dzielony na 3 czesci w tygodniu(plecy + nogi lightowo, bo mam problemy z kolanami oraz barki + tric; brzuch po kazdym treningu i aeroby), dodatkow 2 razy w tygodniu trenuje SW, wiec jak latwo obliczyc - 5 dni treningu, 2 odpoczynku, na zmeczenie nie narzekam
co do ilosci powtorzen - 12 do 15, chce spalic fat i wyrzezbic miesnie, diety specjalistycznej nie mam, ale staram sie jesc 4-5 posilkow dziennie (zalezy czy mam trening) i liczyc kalorycznosc, zawartosc bialka itp.
co myslicie o tym planie na klatke?
pzdr.