Szacuny
11
Napisanych postów
1089
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
43120
P.i.e.r.d.o.l.i.c.i.e farmazony - ziomek bral ,brat stryja kolegi tez bral i powiedzial ze ****owy Proponuje najpierw samemu przybic towar a dopiero pozniej oceniac.
Obecnie jade na trenie acet i propie z phoenixa i nie mam zadnego bolu po shocie ,a tym bardziej stanow zapalnych. Miejsce poinjekcji nie skazuje na zadne zakazenie - nie ma nawet zaczerwienienia ktore sie zdarzalo po innych underach, jak rowniez nie zauwazylem zadnych paprochow we flakonie.
Co do dzialania tez nie mam sie co przyczepic - 4 dzien dzisiaj i 2 kg do przodu,tak wiec dziala
Szacuny
5
Napisanych postów
505
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
6966
no ja tez nieslyszalem zeby kogos cos bolalo - no moze pierwsze strzaly propa. I te nieszczesne partie swissa Ale wiadomo jak to forum wyglada - jeden chwali, drugi neguje (bo chwali co innego).
Tak czy siak jak towar jest dobry to sam sie obroni, a zbiera pozytywne opinie naprawde konkretnych kolesi (nawet widac to na tym smiesznym forum).
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
poszły 2 shoty t. propa, 1 ml lewy bark, 1 ml udo, udo 0.8 bo taka zawsze kłuję i nigdy nie ma problemów, bark o.6 bo z tym też nigdy nie było problemów. powiem rano czy jest ok. dobranoc Byki.
Szacuny
123
Napisanych postów
20544
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
125840
pio, z trena bedziesz zadowolony.
od jutra zmienie propka na phoenixa , bo mam jedna butelke na probe,wiec tez dam opinie. Juz niedlugo bedzie npp szlo wiec tez opinie przedloze na forum.