Szacuny
130
Napisanych postów
8967
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
48014
co myslicie o tym oleju? czy podczas smazenia nie wytwarzaja sie wolne rodniki?czy to nie jest jakas chemia?oto sklad ze slepu sfd
Bezkaloryczny preparat do smażenia w sprayu.
Zastosowanie: do smażenia mięs, ryb, jajek, grilowania.
Sposób użycia sugerowany przez producenta oraz Sklep SFD:
Rozpylać około 1 sekundę na zimną patelnie lub inne naczynie. Można spryskać produkt surowy i obtoczyć go w przyprawach. Przed użyciem wstrząsnąć.
Skład:
olej rzepakowy niskoerukowy, etanol, lecytyna sojowa, gaz nośny.
pisza ze jest 525 porcji za 23 zlote to cena jest atrakcyjna.
Szacuny
130
Napisanych postów
8967
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
48014
mi ostatnio udaja sie placki brzuzki. wczesniej stosowalem platki gorskie(takie nie rozdrabniane)i omlet sie rozpadal a teraz daje blyskawiczne(takie pomielone) i wychodza idealne
Szacuny
138
Napisanych postów
9203
Wiek
44 lat
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
29034
ja cos nie jestem przekonany do takich specyfikow. nawet jesli teraz jest z tym wszystko ok to zawsze moze sie okazac za 20 lat o czym nie wiedzielismy...
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78036
Wiek
40 lat
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
767015
Mysle ze nic zlego sie dziac nie powinno, jakies badania na pewno nad tym robili, ale glowy uciac sobie nie dam ze kiedys co wymysla tak jak napisal Sachem
Szacuny
761
Napisanych postów
16449
Wiek
45 lat
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
169382
Również nigdy nie mogłem się do tego przekonać, ale wiem, ze niektórzy zawodowcy go używają. Ja mam problem z głowy, bo przerzuciłem się na gotowanie na parze..