Ludzie . naczytałem się dzisiaj o obwisłej skórze po diecie. nie chce mieć podobnych problemów. przez nie całe 2 miesiące zrzuciłem ok 10-12 kg ale bez diety tylko i wyłącznie na zdrowym żywieniu bez tłuszczu. warze teraz ok 88-90 kg przy wzroscie 1.83. obawiam się obwisłej skóry ,wrzucam zdjęcie swojego brzucha oceńcie czy są powody do obaw bo chciał bym zrzucać jeszcze. mój cel to 78-80 kg. Pozdrawiam

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jeżeli redukcja jest przeprowadzona z głową, a kilogramy(preferowanie tłuszczu
) nie są zrzucane zbyt szybko taki problem nie istnieje. Jak i najczęściej za obwisłą skórę brane są pozostałości tłuszczu.

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
tzn mi spada ok 1-1,5kg tygodniowo , dużo ?:) z tym że ja biegam , chodze na saune i na basen to też powinno mieć jakieś znaczenie co do tej skóry
...
Napisał(a)
pierwszy tydzien - dwa leci glownie woda, wiec nie ma obawy
w dalszej fazie redukcji powinno leciec 0.5-1kg/tydzien
w dalszej fazie redukcji powinno leciec 0.5-1kg/tydzien
...
Napisał(a)
a najlepiej nie lecieć wcale. 

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
w moim przypadku potrzebna jest ta redukcja bo wyglądam źle i źle się czuje z takim brzuchem ...
...
Napisał(a)
W połączeniu z odpowiednimi ćwiczeniami nie powinno być dużych problemów, dietka + ruch i będzie dobrze
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!