Szacuny
0
Napisanych postów
48
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
418
siema. przed kilkoma dniami skończyłem pierwszy cykl na mono z olimpu. brałem je razem z Bcaa też z olimpu. i co dalej? kolejny cykl z kretka planuje dopiero po wakacjach ale wole wczesniej zapytac i zaopatrzyc sie w towar czy lyknac juz jablko czy zrobic jeszcze jedna na mono?
druga sprawa, teraz nie biore nic bo i BCAA tez sie skonczylo. zanim zaczne brac druga kretke to troche minie i dlatego pytam co moge teraz lykac? mysle ze napewno BCAA ale co do tego...
nie robie masy, cwicze zeby troche rzezby zlapac bo troche sie tluszczem zalalem...
Szacuny
5
Napisanych postów
269
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
6104
nie robisz masy ? to poco kreatyna ? jak chcesz rzeźbe to dieta +spalacz+bcaa :) domyślam się że się zalałeś po cyklu ... to teraz redukcja przed wakacjami
Zmieniony przez - buli. w dniu 2009-04-08 16:51:54
Szacuny
1
Napisanych postów
139
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1043
nitrobolon i rzeczy tego typu to NO bostery. więc nie potrzebne, na pewno nie na redukcji. Bcaa może być olimpu.
spalacz? hmm. Clenburexin Treca jest skuteczny
Szacuny
0
Napisanych postów
48
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
418
witam. nadczedł juz czas na zukup i tak jak pisaliscie zakupię chyba jednak mono bo to bedzie dopiero moja druga kretka w zyciu takze zanim zaczne brac masacre i tym podobne wezme cos slabszego...
przegladajac to wszystko natknalem sie na kre-alkalyn z olimpu pisza ze to mono tylko w lepszej postaci co o tym myslicie? będzie dobre jak na 2 cykl?
Zmieniony przez - moadip w dniu 2009-05-05 09:58:59