Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam chcialbym abyscie zobaczyli filmik gdzie wyciskam moj najnowszy record, ustanowiony 29.01.07 , Wiem ze nie ma sie czym tu jeszcze chwalic, ale jest to w koncu symboliczna liczba, juz 3-cyfrowa, technika taka se ale wiecie - record, Zobaczcie moje symboliczne 100 :P
http://
Szacuny
0
Napisanych postów
162
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2089
Zastanawiam się po jakiego chooja ludzie zakładają takie bezsensowne tematy... Może ja jutro nakręce jak wyciskam stówke na barki i będe bosem na forum :x??
Szacuny
3
Napisanych postów
164
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1860
A co nie wolno mu? Nowy rekord zawsze daje powody do radości. Gratuluje nowego rekordu. Jedynie dział mogłeś wybrać inny.
100 kg dla wielu obób nie jest dobrym wynikiem, ale prawde powiedziawszy na cholere komuś więcej jeśli nie bierze udziału w żadnych zawodach. Ja siłę mam naprawde sporą(biorąc pod uwage, że jeszcze supli nie brałem), na płaskiej zbliżam sie do 120 kg i na cholere mi to jak wyglądam na takiego co wogóle nie ćwiczy. Masa sie liczy a nie nadludzka siła.
Szacuny
0
Napisanych postów
162
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2089
A gdzie ja napisałem ze mu nie wolno?? Ale teraz wyobraź sobie, że jak każdy dobije do jakiegoś tam pułapu to zakłada temat i zarzuca filmikiem... Pytam po co??
Szacuny
0
Napisanych postów
162
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2089
Trójboju nie trenuje, chociaż wg niektórych mam do tego predysopzycje . Teraz siłownie traktuje jako źródło masy, nie siły. Kto wie, może kiedyś się skuszę na ten trójbój...
Szacuny
4
Napisanych postów
291
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3799
Byqu moze kolega cieszy sie z takiego wyniku (na pewno) uzyskal go m.in dzieki sfd i to jest jakoby taka forma podziekowania, pochwalenia sie, poiformowania ze forumowicze pomagaja inym i "inni" sa z tego zadowoleni ... chyba jasne o co mi chodzi...
fakt ze zasmieca... ale dzieli sie chwilami radosci :)
Szacuny
0
Napisanych postów
162
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2089
Ok z mojej strony to koniec tematu - po prostu uważam, że takie posty są jednoznaczne z robieniem burdelu Koniu151 a ta dziewka z twojego aviata to baaaardzo podobna do mojej, tylko moja jakaś... ładniejsza .