Kiedys duzo siedzialem na forum teraz znacznie mniej, mimo to troche sie naszukalem ale akurat tego co mnie interesuje nie znalazlem.
na silce cwicze juz okolo 2,5roku
wzrost:189
waga:84
klata:117
bic:37,5
pas:83
rekordy silowe
wyciskanie:100(5razy)
sprawa wyglada tam ze nigdy nie bralem saa ani ph z odzywek tez skromnie, ale postanowilem ze nadszedl czas na delikatnie sprawdzenie jak na mnie dzialaja niektore srodki

Mam wstepny plan (chodz powiem ze jeszcze wszystko dopasowuje) jesc 10mg metki dziennie przez okolo 4 tygodnie i teraz wazna sprawa. Zawsze mialem plan do mety dozycic chodzby propinat bo jak wiadomo raczej nie powinno sie samej mety jesc bo mimo wszystko blokuje a tesc nie dochodzi (oczywiscie biore pod uwage ze przy tych ilosciach to jeszcze nie do konca ma to znaczenie;]) i tu jest moj dylemat bo chcialem bardzo delikatnie zaczac nie ingerowac jeszcze w gospodarke hormonalna, dlatego w planie na razie tylko meta chodz caly czas mysle czy nie dozucic do tego jakiegos ph (moze trenadrol czy mazdrol) a moze zjesc najpierw mete i jak sie skonczy to ph... CO w ogole o tym myslicie i jakie macie sugestie czy propozycje. A tak juz na koniec to moze by ktos rzucil ile po 4 tygodniach mety zjesc clomidu bo wiem ze 1tab dziennie ale przez ile??, i moze jak komus sie chce to jak dawkowac silimarol w cyklu z mety;] czekam na sugestie co o tym myslicie i pozdro