Szacuny
0
Napisanych postów
248
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2416
megabol wypuścił nowa odżywkę w bardzo niskiej cenie. właśnie zamówiłem, choc megabol kojarzy mi się z bublami.
czy może ktos juz korzystał z tego gainera? jakie macie opinie?
Szacuny
11204
Napisanych postów
52091
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ja brałem ten gainer zaskoczyła mnie jego cena sprzedawca mi to wcisnął a miałem tylko 100 zł więc wolałem wziąść co poleca mi ktoś. Niestety się zawiodłem, gainer słabo rozpuszczalny w wodzie pozostają grudki a w dodatku ma nie ciekawy smak ( dla silnych ludzi których nie obrzydza smak to polecam) ale tak to ogólnie nie. Nie ciekawie się coś pije z połową wody i połową proszku. teraz tylko biore produkty z treca bo się na nich nie zawodzę
Szacuny
32
Napisanych postów
3691
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
84035
i jeszcze:
30% białka pochodzącego z serwatki, zarodków pszenicy i hydrolizowanego 90% kolagenu zwierzęcego, dostarczającego uniwersalnego profilu aminokwasowego o wysokiej wartości biologicznej. Taki skład aminogramu zapewnia dostęp do aminokwasów ilościowo i strukturalnie dopasowanych do zapotrzebowania zmienionego w wyniku treningu fizycznego.
Optymalnie dobrany kompleks węglowodanów prostych i złożonych ma na celu jak najdłuższe oddziaływanie energetyczne na organizm. Węglowodany proste- szybkowchłanialne zapewniają energię bezpośrednio po spożyciu, natomiast wolnowchłanialne, długotrwale uwalnianiają składniki energetyczne.
Szacuny
0
Napisanych postów
248
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2416
zamówiłem 6kg. napiszę jak po tym idzie. w sumie nie spodziewam sie wielkich przyrostów, bo ich na zadnej odżywce juz nie osiagam, ale po zżarciu 6kg, choc 1 kg powinien przybyć.