Witam mam pytanko miałem przerwę 7 miesięcy wrucilen do ćwiczeń ok miesiąca robiłem ogólno rowojowy trenig 3 X w tygodniu teraz chce zacząć trening na masse 3 x w tygodniu dzień pierwszy klatka triceps dzień dróg plecy biceps dzień trzeci barki nogi w każdy dzień trnigowy ćwiczę przedramie i brzuch dieta jest suplementy mutant mass 6.7 kg i creakong 300g w DT gainer z rana i kreatyna *w pracy śniadanie pełno wartościowe * wracam z pracy zjadam posiłek przed trnigowy ryż 100 gz jogurtem czekam ok 60 min łyka kreatynę czekam 30 min po treningu gainer
I po jakiś 40 min obiad ryż kurczak warzywa DNT kreatyna z rana ganer śniadanie w pracy wracam z pracy gainer i 60 min obiad problem jest taki ze jak brałem wcześniej samego ganera fajnie wchodziło każda seria zaczynam brać ta kreatynę i czuje ze mięśnie są twarde odazu po trenigu wszytko schodzi mięśniowej jak by się trosze skurczyly i nie chcą się pompowac jak ulzednio z samym ganer em napiszcie co myślicie o moim planigu może robie coś nie tak pozdro
I po jakiś 40 min obiad ryż kurczak warzywa DNT kreatyna z rana ganer śniadanie w pracy wracam z pracy gainer i 60 min obiad problem jest taki ze jak brałem wcześniej samego ganera fajnie wchodziło każda seria zaczynam brać ta kreatynę i czuje ze mięśnie są twarde odazu po trenigu wszytko schodzi mięśniowej jak by się trosze skurczyly i nie chcą się pompowac jak ulzednio z samym ganer em napiszcie co myślicie o moim planigu może robie coś nie tak pozdro
Krzysztof Piekarz
) masy nie zbudujesz.