Witam. u mnie jest problem z klatką piersiową - mianowicie prawa strona klatki piersiowej jest zwyczajna a lewa strona klatki piersiowej jest wypukła różnica pomiędzy nimi jest okolom 3cm wiec dosyć sporo lekarz powiedział mi jeśli chodzi o operacje to jest możliwa powyżej 22roku życia (wycięcie kawałków żebra i wstawienie protezy ) a drugi sposób - włożenie po prawej stronie sylikonu który wyrówna klatkę. ćwiczę od ponad 5 miesięcy , ręce , barki , klatka , plecy, ale gdy pojawia się masa mięśniowa na klatce piersiowej to po jednej i drugiej stronie jednolicie (normalne) teraz pytania: 1. czy waszym zdaniem są ćwiczenia zęby bardziej rozbudowywać prawą stronę klatki piersiowej zęby po kilku latach można było doprowadzić do wyrównania? jeśli tak to jakie? i np. czy ćwiczenia typu : wyciskanie sztangi na ławeczce jest dobrym rozwiązaniem? jeżeli tak samo wpływa na jedną i drugą stronę? czy stosować ćwiczenia osobno na jeden mięsień i oddzielnie na drugi? dopowiem ze ta
dopowiem ze ta wypukła strona klatki piersiowej (lewa) jest wizualnie OK, bo wypuklenie znajduje się w miejscu powstawania mięśnia i mięsień ją pokrywa. mam nadzieje ze napisałem zrozumiale a na pewno starałem się.
dopowiem ze ta wypukła strona klatki piersiowej (lewa) jest wizualnie OK, bo wypuklenie znajduje się w miejscu powstawania mięśnia i mięsień ją pokrywa. mam nadzieje ze napisałem zrozumiale a na pewno starałem się.