Szacuny
400
Napisanych postów
5586
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
39451
Panowie wiem wiem że z mózgiem jak z mieśniami. A co do ksiażke to ilu nastolatków z własnej nie przymuszonej woli je czyta? nie traktujcie mnie jak jakiegos prostaczka. Ja za gimnazjalnych lat np czytalem minimum ksiazke, dwie tygodniowo, ale faktycznie brak czasu rewiduje pewne sprawy.
EEG jak lady pisala kolo 50zl, z tego co slyszalem to jednak rezonans daje lepszy obraz stanu glowy. Moze warto sie szarpnac/
Ile trzeba wlozyc pracy by najlepszym byc? Tysiace godzin, 300 poza domem dni...
Szacuny
3
Napisanych postów
774
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5083
Ja zacząłem się czasem zacinać w pól słowa lub zamieniać litery, a do czasu zaczęcią uprawiania kb miałem perfekcyjną wymowę. Jednak mam to tylko, wtedy gdy podczas rozmowy myślę o innych rzeczach lub jak jestem zdenerwowany. Bez powodu bardzo rzadko się pojawia, lecz czasem jest.
Ciekawe było to, że po pewnym czasie z humanisty stałem się raczej człowiekiem wolącym nauki ścisłe. Wcześniej w ogóle nie pojmowałem matematyki, fizyki lub chemii. 3 klas gim ukończyłem z najlepszymi ocenami ze ścisłych przedmiotów (5 ze wszystkich, we wcześniejszych klasach miałem problem wyjść z 3 na 4) i poszedłem do liceum o profilu biol-chem z el rozszerzonej matematyki i fizyki, ale teraz znowu mam strasznie problemy z przedmiotami ścisłymi, ale za to humanistyczne idą jak z płatka...
Zmieniony przez - Linxus w dniu 2008-11-10 01:01:05
OloKK: "Po to się robi bezkontaktowe sparringi - człowiek przyzwyczajony do braku kontaktu instynktownie
będzie go unikał."
Cavior: "Niewątpliwie. Ale nawet, gdy ktoś nie szuka kontaktu, czasem kontakt znajduje jego... (...)"