witam . wczoraj pisalem w innym temacuie ze robie 12 serii na biceps w 2 cwiczeniach . tak jak tutaj mi kazano dolozylem 3 cwiczenie , uginanie o kolano . tylko mam taki problem kiedy uginam lewa reke o lewe kolano czuje jak staw biodrewy chce mi wy******lic z nogi . doslownie boli jak cholera i tak jakby chcial sie z tamtad wydostac . uniemozliwiea mi to uginanie o lewe kolano . czy moge wykonywac cwiczenie reka i lewa i prawo w poparciu o wylacznie prawe kolano ?? i jescze jeden problem . keidyts robie pompki ( wlasciwie to bylo tak podczas ostatnich 3 treningow klatki ) to nad .... narzdami plciowymi lekko po lewej stronie cos mnie boli . boli tylko konkretnie przy pompkach . nie mam zadnej kulki cyz cos wiec to raczej nie przepuklina . qrde dopiero 17 lat a same problemy ;/;/
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jak nieidzie o kolano ja bym dal na modlitewniku uginanie ze sztangielkami! A co do tych boli to czasem jest tak ze zawsze k**wa cos nawala! Mi np trzeszczy kregoslup i staw biodrowy! ale jak na razie dziala!

I must travel the path of conquest...
Power is necessary in order to walk that path.
[http://www.sfd.pl/Silka_wujka_torella_%-_-t299653.html ] moja silka
Blog http://www.sfd.pl/torell/blog/_ciąg_dalszy_nastąpił..._-_siła_i_masa...-t490404.html
...
Napisał(a)
nie mam modlitewnika . nie mozna o to samo kolano zawsze ? przeszkadza to jakois w technice czy cos ?
...
Napisał(a)
jak nie masz modlitewnika sprobuj z krzeslem
usiac odwrotnie i rece ze sztanga za oparcie
Chyba nie musze tlumaczyc o co chodzi?
heh..
/pozdro

/pozdro
~~*Life-Strong*~~
...
Napisał(a)
jak masz lawke, to ustaw ja prawie pionowo do podloza - lekko odchylona do tylu, kolanem zaprzyj sie o siedzisko, oprzyj sie brzuchem o oparcie, reka z hantelkiem za oparciem i jedziesz
pozdro
pozdro
cały nasz chuligański trud, tobie ojczyzno...
...
Napisał(a)
po co dodajesz serii jeszcze jak i tak masz za dużo?
zdr.
zdr.
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
...
Napisał(a)
nie dodaje serii tylko zmieniam 2 cwiczenia po 6 serii na 3 cwiczenia po 4 serie . i niech mi ktos powie czy moge robic obydiwe rece o prawe kolano , czy nie przeszkadza to w technice czy cos
...
Napisał(a)
nie dalej jak wczoraj pisałem coś o zmniejszaniu liczby ćwiczeń - a ten dokłada. 12 serii na bica to za dużo.
Rekin rośnie przez całe życie...
Bądź jak rekin, k***a!!!
...
Napisał(a)
juz napislaem ze nie dodaje tylko zmienial liczbe cwiczen . a ile mam serii robuic jesli mam ciezar 9 kg ??? przeciez tym przy powotrzeniach na mase przy mnuiejszej liczbie serii wogole sie zmeczyc nie mozna
...
Napisał(a)
To zwiększ ciężar i po problemie.
Rekin rośnie przez całe życie...
Bądź jak rekin, k***a!!!
...
Napisał(a)
A próbowałeś wykonać ćwiczenie lewą ręką w oparciu o prawe kolano? Tak mnie zaciekawiło twoje pytanie, że spróbowałem. No i jak można się było spodziewać, było do d... Możesz wykonać uginanie w opadzie, ale przy tym ćwiczeniu bardziej będziesz musiał uważać na technikę. Jeśli wykonasz je poprawnie technicznie, to Twój 9 kg. hantel może się okazać za ciężki.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!