no jak ten chudy z gazety w pierwszych 2 tygodniach po 3 razy chodził a potem 5 razy w tygodniu
...
Napisał(a)
a co proponujecie na poczatek?przeciez 5 razy w tyg to nie jest nic wielkiego?
...
Napisał(a)
nic wielkiego dla Colemana
a tak na serio to jesli to twoj poczatek to zacznij od treingu ACT przez ok 6 tygodni, a potem będziesz mógł już trenować t. dzielonym
Zmieniony przez - Onkelfaka w dniu 2004-06-06 22:28:50

Zmieniony przez - Onkelfaka w dniu 2004-06-06 22:28:50
pozdrawiam, Witek "Onkel" Pomećko
...
Napisał(a)
czlowieku czy ty nie wisz ze miesnie nie rosna podczas wysilku tylko podczas regeracji miedzy nimi ? i zeby rosly mussz zapewnoc im odpowdni cZAS NA REGERACJĘ.
...
Napisał(a)
mój trener
powiedział ze 5 razy w tygodniu to dla lamerów i początkujących, jeśli chce sie osiągnąc naprawde zadowalające wyniki to trzeba chodzić codziennie. Przeciez to nic wielkiego. Oczywiści do tego dochodzą odżywki najlepszych firm i specjalna dieta na masę. Juz zacząłem brać HBM czy cos takiego ale nie mam swojego tylko czasami podbieram bratu kilka kapsułek. Trener mowił ze to na siłe dobrze idzie.
A jak wy myśłicie? z góry thnx za odpowiedzi

A jak wy myśłicie? z góry thnx za odpowiedzi
...
Napisał(a)
ja ******le ten twoj trener jest *****sko po***any
Zmieniony przez - Onkelfaka w dniu 2004-06-06 22:56:27

Zmieniony przez - Onkelfaka w dniu 2004-06-06 22:56:27
pozdrawiam, Witek "Onkel" Pomećko
...
Napisał(a)
Ale trener
Pewnie jakiś super mega specjalista, a gościu znalazł ogłoszenie w bravo girl że jest "do wynajęcia super trener kulturystyki magister, doktor habilitowany, inżynier, profesor Władek Pierdzimąka"

Pewnie jakiś super mega specjalista, a gościu znalazł ogłoszenie w bravo girl że jest "do wynajęcia super trener kulturystyki magister, doktor habilitowany, inżynier, profesor Władek Pierdzimąka"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!