Pewnie tak.
...
Napisał(a)
wiesz chociaż skąd jest ten trener bo z twoich postów wynika że z zakładu psychiatrycznego uciekł

...
Napisał(a)
Pokazałem trenerowi ten post i trener powiedział ze z takimi jak wy
nie ma co dyskutować bo sie nie znacie na sprawie. Wy nigdy nie osiągniecie efektów Colemana (mojego idola). Dzięki radom mojego trenera będę wielki i was zmiażdżę buahahahaha

...
Napisał(a)
A moim trenerem jest Coleman i pokazałem mu tego posta i powiedział że wój trener to d**** i nigdy nie osiągniesz efektów takich jak Mis Yogi - mój idol

...
Napisał(a)
co za banda napompowanych polmozgow!!! przeciez napisalem ze mam zamiar zapisac sie na silke i wynajac trenera!!!Nikt mi nie mowil ze mam cwiczyc 5 razy w tygodniu, po prostu JA mialem taki zamiar!Ale widze ze na tym forum sa tylko niedorozwinieci przesmiewcy a nie ludzie ktorzy wspomoga porada
...
Napisał(a)
carter 2 napisal:
"co za banda napompowanych polmozgow" , "Ale widze ze na tym forum sa tylko niedorozwinieci przesmiewcy " - "a nie ludzie ktorzy wspomoga porada" - dziwisz sie???

"co za banda napompowanych polmozgow" , "Ale widze ze na tym forum sa tylko niedorozwinieci przesmiewcy " - "a nie ludzie ktorzy wspomoga porada" - dziwisz sie???

!-=PEACE, LOVE & TOLERANCE=- !
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!