Szacuny
0
Napisanych postów
311
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2815
Czy warto to kupić? Jak działa z porównaniem do kawy itp?
Szukam czegoś na pobudzenie, a np kawy pić nie mogę bo mam po niej problemy z żołądkiem, a napoje energetyzujące toleruje ale cena jest zaporowa, aby je co dzień stosować.
Pracuje na dość wysokich obrotach i potrzebuje czegoś co mnie czasem napędzi jak ma się gorszy dzień.
Szacuny
132
Napisanych postów
23197
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
224269
Po caffein nie mam takiej zgagi jak czasem po kawie, pobudza trochę inaczej iż kawa, spróbuj nie jest drogi do wyboru masz jeszcze life energgy, a w nim jest guarana i różne rodzaje żeń-szenia.
Szacuny
392
Napisanych postów
12822
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
107749
Miałem okazje stoswac tej coffeinki z treca, ale na mnei 200mg coffy dośc słabo działa (taki organizm) więc wole kawe mocną fusiastą :P jest zdrowsza niz coffeina sama,
Ale.... jak wziąłem 2 kapsy już było czuć pobudzenie :)
jak dałem koledze co od 2 lat pije kawe 2x dziennie, jak zażył 1 kapsa caffeiny200 o 16 to nie mógł spać do 01 w nocy :P
Szacuny
0
Napisanych postów
311
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2815
Ale chyba jest to nowy produkt? Bo w dwóch sklepach u mnie w mieście nie słyszeli w ogóle o tym, a jeden to oddawna tylko treca sprzedawał wyroby i nic więcej.
Jak wygląda sprawa w ogóle z cenami z treca? Bo kiedyś słyszałem że cena musi być jednakowa wszędzie i sprzedawca nie może sprzedawać drożej niż jest cena ustalona?