Szacuny
3
Napisanych postów
513
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
47481
mam taki otoż problem a mianowicie nie mogę dokonczyć treningu bicepsów. Juz po pierwszej serii ładnei sie spompoują (10 powtórzeń) pozniej jakąś ciezko mi jest zrobic kolejne serie po 6 powtorzen wiem ze najlepiej to by było zmniejszyc ciezar tylko mi zalezy tez znacznie na sile. A z resztą siła bicepsów co dziwne nie ruszyła przez prawie rok. Nie pomagają nawet takei przeplatane serie . Np. teraz mam bic połączony z barkami, wiec po unoszeniach od razu robie serie na biceps i znowu unoszenia. Nawet to mi nie pomaga...A u wAs jak jest z tą siła bicepsa idzie Wam troche do gory czy raczej zalezy WAm na masie i robicie nie patrzac na obciazenie ??
Szacuny
2
Napisanych postów
253
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
9284
Jak zaczolem robic trening odwrota piramida 8/8/10/12 sila wzrosla . Robilem tak tylko biceps bo wlasnie zawsze mialem problem z dokanczaniem prawidlowo technicznie seri glownie na sztandze prostej stojac.
_ _ _ _ _ _ ___ ___
/ | | || || | || __|| o
( o )| U || || V || _| | /
\_,7|___||_| \_/ |___||_|
Szacuny
3
Napisanych postów
513
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
47481
to chwila moment ? przypuscmy zrobie pierwsze cwiczenie uginania przedramion ze sztangą tzw. regresją to następnym moim cwiczeniem jest uginanie przedramion ze sztangielkami to tez mam robic regresję ??