podczasz świczeń a6w pakuje sie u mnie tylko górna część brzucha w czym jest błąd
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Trening a6w jest na rzezbe brzucha, donla czesc brzucha nie jest tak bardzo zaangazowana jak górna. Odpowiadajac na twoje pytanie sprobuj przsunac nogi troche do przodu ale tak zeby nie odrywac plecow, ktore caly czas powinny byc sztywne. Musisz wyczuc moment w ktorym dolna czesc sie wlacza w cwiczenie. Mi lekkie przesuniecie nog do przodu pomogo.
...
Napisał(a)
Co ty Mati za glupoty opowiadasz??
Do autora: w cwiczeniu a6w zaangazowane sa tylko gorne miesnie brzucha. Boczne i dolne nie biora udzialu w cwiczeniach dlatego polecam ABS2-tu pracuja wszystkie partie miesnie
Do autora: w cwiczeniu a6w zaangazowane sa tylko gorne miesnie brzucha. Boczne i dolne nie biora udzialu w cwiczeniach dlatego polecam ABS2-tu pracuja wszystkie partie miesnie

...
Napisał(a)
Po skonczonym A6W zacznij robic ABS II. Ten program sluzy do rozbudowy dolnych partii brzucha 

Let the party started!
...
Napisał(a)
Co ty Sap3r mowisz :D? Dolne i skosne nie sa zaangazowane
? Skosne jak najbardziej a dolne w ostatnim cwiczeniu
Pomysl 2 razy zanim cos powiesz 

Let the party started!
...
Napisał(a)
Umiesz czytac? Czy ja powiedzialem, ze skosne nie biora udzialu? Najpierw czytaj potem mow. Co do dolnych dla mnie nie sa zaangazowane.
...
Napisał(a)
"Do autora: w cwiczeniu a6w zaangazowane sa tylko gorne miesnie brzucha. Boczne i dolne nie biora udzialu w cwiczeniach" No i gdzie tu nie jest napisane tak jak powiedzialem :D?
Let the party started!
...
Napisał(a)
Ostatni raz powiem bo nie chce mi sie z toba gadac: NIGDZIE NIE NAPISALEM NIC O MIESNIACH SKOSNYCH ROZUMISZ, ONE TEZ PRACUJA W A6W. NIC NIE NAPISALEM ZE ONE NIE SA UZYWANE, CZY TERAZ ROZUMISZ CZY PO RUSKU MAM NAPISAC? bosh co za ludzie
...
Napisał(a)
a ostatnie ćwiczenie to ****a angażuje czworoboczny a nie dolne ....... :o przestańcie już śmucić ...
wuder
...
Napisał(a)
Ja przsunalem nogi troche do przodu i czulem dolne partie, a przy ostnim cwieczniu robilem leki ruch nogami co takze czulem na dolnych czesciach.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!