Szacuny
0
Napisanych postów
32
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
280
Witam! Obliczylem dopiero ile kalorii potrzebuje a ile spalam podczas treningu
Potrzebuje ok.2000
Spalam okolo 550-650
I moje pytanie brzmi: Czy moja dieta ma i jej dziennie uzupelnienie kalorii ma wynosic te 2000? czy 2500? czy moze 1500? Chodzi mi o to ile musze dziennie kalorii zdobyc?
Bo to mi potrzebne do ulozenia diety pozniej lookne co ile daje kalorii i jakos uloze plan dnia zeby razem to wychodzilo te 2000 czy ile tam wlasnie musze wiedziec ile tam...;/ :( :P
Szacuny
1
Napisanych postów
39
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1406
spoko rastezzz :) ukladaj, a pozniej tylko jedz, cwicz, i rosnij xD a o kalorie to raczej nie musisz sie martwic ;] przeciez spalamy przez caly dzien a nie tylko podczas treningu nie zapominajmy o tym ;]
Szacuny
0
Napisanych postów
32
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
280
MASA MASA I JESZCZE RAZ MASA :P ps. Chce jej jak najwiecej:P mam 67kg wagi cos okolo ccialbym po cyklu na kretce, carbo, dietce i wpc z hmhm 75 minimum wyciagnac;P
Szacuny
0
Napisanych postów
32
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
280
No nie ma problemu ale najbardziej sie boje o to zeby nie przegiac wiesz bo do tego bialeczko itd zeby nie przeforsowac chyba ze to nie grozi gdzi bede jadl 2500?
Szacuny
0
Napisanych postów
153
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5585
diete uloz , bilans i zamknij morde tylko cwicz, wlicz bialko itd. w tym sporcie nie mozna ******lic tylko cwiczyc, poznasz swoje cialo bedziesz wszystko wiedzial, kazdy jest inny przeciez, sam musisz dojsc, a laski tez z czasem przyjda XD
Zmieniony przez - Zanio w dniu 2007-04-09 01:03:54
Szacuny
0
Napisanych postów
32
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
280
Wiesz ze to czytalem i wyliczylem ile potrzebuje i napisalem to na samym poczatku ale nie wiem czy ta dieta ma uzupelniac tylko co potrzebuje czy mam jeszcze do niej dodac to co spalam na treningu ?? czy tyle co potrzebuje:>?
Szacuny
0
Napisanych postów
32
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
280
BOzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bylem taaaam! Wyliczylem ile potrzebuje jeju;/ potrzebuje ok. 2000 a podczas treningu spalam ok. 550-650 ;/
Ale nie chodzi mi o to ile potrzebuje matko jedyna tylko o to ile ta dieta moja ma mi uzupelniac;/ czy te 2000 czy ile czy 2500 moze dodac to co spalam na treningu rozumiesz?? rozumiecie??? ;/