JA coś zmajstruje, bo dawno mnie nie było i dopiero teraz mogłem temat oblookać.
Dexter - zdecydowany nr.1 i choć z dnia na dzień starszy to chyba jest jak wino im starsze tym lepsze, bo formę miał mega i ogólnie dla mnie bezdyskusyjnie najlepszy, ale... byli tacy co wg mnie gdyby forma była jeszcze lepsza (wiem, że tak można gdybać tylko) i jakby wygrali nikt nie mógłby powiedzieć, że to jakiś żart, ale Dex to mistrz i zasłużył na ten rekord.
Branch - powrócił z zimowego snu lub przestoju jak kto woli po ostatnich niższych pozycjach. Formę miał wyśmienitą i chyba nawet lepszą niż na Mr.O co był drugi za Jayem, ale wtedy Jay był zdecydowanym mistrzem, to tutaj jednak do Dexa brakuje mu tej symetrii i estetyki, ale szacunek wielki i zobaczymy jak to będzie na Mr.O ?!
Justin - o nim mowa w opisie Dexa, bo gdyby miał lepszą formę (a jest olbrzymi jakby kompletny i można o nim smiało mówić, że za rok-dwa będzie walczył z Philem o tytuł Mr.O), to mógłby wygrać spokojnie, ale właśnie tego jakby ostatecznego szlifu, którego nie brakowało Dex i Branchowi zabrakło Justinowi, ale to wg mnie kwestia czasu, bo jest młody i raczej nie będzie tylko "utalentowany" jak Evan.
Cedric - on ma piękne kształty i formę zrobił o dziwo dobrą, ale jednak za słabą jak widać na jego pozycję, by łyknąć chociażby Justina, choć jego sylwetka obok Dexa jednak najbardziej się mnie podoba i móglby być spokojnie 2 !!!

Ma super kształty, jest symetryczny, ale jak Justinowi zabrakło mu "szlifu ostatecznego", ale jednak progres od ostatnich zawodów jest, więc można liczyć, że będzie teraz tylko lepiej i mam taką nadzieję i oby się tylko na tym nie zakończyło, bo dla mnie tacy jak on to mogliby spokojnie stać w TOP 2 każdych dużych zawodów, tylko forma musi być na 110%
Evan - lepszy jak dotychczas i pełniejszy, ale to chyba nie będzie "future Mr.O" jak mawiał Jay...
Roelly - masa olbrzymia, forma dobra i brak kontroli brzucha i mnie to on raczej niczym nie zaskoczył, choć patrząc na resztę zawodników (tj. po za TOP 6) zdecydowanie zasłużone 6 miejsce.
Zmieniony przez - AroFlex w dniu 2015-03-10 23:34:42