Szacuny
2
Napisanych postów
111
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4787
Jestem tego samego zdania co Passible. Hide Yamgishi powinien wygrać dobra sylwetka-proporcje i docięcie. Corea drugi. Raymond trzeci-pokraczna sylwetka chociaż masywna i twarda, mała klatka, najszersza talia i brak szyi.
Zmieniony przez - Michał.K w dniu 2015-03-07 11:04:24
Szacuny
8
Napisanych postów
261
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
6716
Jeszcze raz jeśli chodzi o 212, powinien je wygrać (moim zdaniem ;P) Hidetada, który wyglądał najbardziej proporcjonalnie i estetycznie (nie wierze że to piszę bo nigdy go nie lubiłem w open, ale do 212 nadaje się wyjątkowo).
P. S Moim zdaniem Grishina powinna wygrać całe Arnold Classic i zgarnąć nagrodę główną/open :P
Kto jest za?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6658
Napisanych postów
16754
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
399355
bostonski knur 0 detalu na plecach, szkoda mi aarona, bo nie trafil z forma a jesli chodzi o sylwetke to chyba wyglada najlepiej, cory lipa teraz i nie mysle ze jakos mocno sie poprawi
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
4671
Napisanych postów
49144
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
524173
odnośnie kobiet, to myślę, że Oksana w ftinessie i Juliana w physique mają przed sobą jeszcze spokojnie 3-4 złota
212 - w sumie bez niespodzianek, jak wcześniej pisałem szkoda Aarona - może za rok się uda, za to dobrze, że Correa na 3, bo już się bałem, że przed Yamagishim go dadzą
pozostaje czekać na open
teraz mogą się zrelaksować, Cory Mathews szamie pizzę