Szacuny
30
Napisanych postów
1296
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
9460
Dex mistrzostwo świata forma i masa chyba jeszcze większa jak ostatnio na zawodach mimo wieku wygląda jakby był lepszy niż kilka lat temu, po prostu kosmos. Kibucuje mu, by zgarnął 5 tytuł i pobił rekord wygranych AC, bo zasługuje na to, a za rok już Compton , McMillan czy jeszcze jakiś inny młody wilk niech wygrywa
Nie boje się,że umrę,boje się tylko,że zabraknie dla mnie ciężarów na siłowni !!!
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6658
Napisanych postów
16754
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
399355
szkoda mi tego mcmilana co wymieniles bo foty na 3.5tyg przed co wrzucone pare stron wczesniej - to forma na zawodach pewnie niewiele lepsza bedzie od tych wlasnie fot, musi zaplacic za jakiegos porzadnego trenera, farrah by napewno wiedzial co z nim zrobic, jak by go wycial tak jak obaida to by byla masakra, tylko essa ma te miesnie takie bardziej geste i on w offsezonie czesto wyglada jak cedric na zawodach...
Zmieniony przez - lordknaga w dniu 2015-02-13 23:27:07
Szacuny
30
Napisanych postów
1296
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
9460
przydałoby się, by wykorzystał swój potencjał McMillan, bo ma spory, a póki co nie odniósł sukcesu, a zapowiadał się wyśmienicie, ale nic jeszcze nie jest stracone...
Nie boje się,że umrę,boje się tylko,że zabraknie dla mnie ciężarów na siłowni !!!